Filter
Masterate
Finlanda Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Masterat în Logistică în Finlanda 2019

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Un program de licență în logistică poate fi o opțiune grozavă pentru persoanele interesate de coordonarea organizației și de circulația diferitelor provizii, produse și servicii. Acest program îi pregătește pe studenți pentru a urma o carieră în logistică, dar și pe poziții legate de management și afaceri.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Programe de Master Cei Mai Buni în Logistică în Finlanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Logistică, Finlanda

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Metropolia University of Applied Sciences

Programul de master în logistică se concentrează pe dezvoltarea de noi oportunități de afaceri în domeniul serviciilor logistice. Aceasta sugerează, de asemenea, elemente ... [+]

Programul de master în logistică se concentrează pe dezvoltarea de noi oportunități de afaceri în domeniul serviciilor logistice. Aceasta sugerează, de asemenea, elemente noi pentru a construi un avantaj competitiv, cu ajutorul logisticii funcțiilor conexe. Programul este adaptat pentru ingineri care au nevoie să combine cunoștințele tehnice cu competențe și înțelegere a proceselor logistice avansate de management.

Programul de master în logistică oferă oportunități bune de a dezvolta o carieră în logistică sau de îmbunătățire a competențelor pentru profesiile din domeniul logisticii. Această industrie oferă o gamă largă de oportunități de carieră.... [-]

Finlanda Helsinki
August 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză