Filter
Masterate
China Beijing Beijing Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Diplome de Masterat în Logistică 2019/2020 în Statele Unite ale Beijing in China

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Un program de licență în logistică reprezintă o alegere excelentă pentru oricine este interesat de coordonarea oamenilor, bunurilor sau a serviciilor. Acest program oferă o înțelegere a procedurilor adecvate și instruire eco-funcțională în diferite practici de management și afaceri. Studenții sunt pregătiți pentru succes în diferite poziții pe piața actuală a muncii.

Ministerul educației funcționează învățământ în China. Guvernul oferă adesea finanțare parțială pentru învățământul superior din universitățile tehnice și publice. Guvernul chinez a dezvoltat, de asemenea, curriculum universitar, care permite acei elevi cu abilități profesionale pentru a hrăni talentele lor.

Solicită Informații Masterate în Logistică în Statele Unite ale Beijing in China 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Logistică, Beijing

MIP Politecnico di Milano School of Management

Master Executive Global in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) este un program lung de doisprezece luni predat în campus la două școli europene, MIP Politecnic ... [+]

Detalii cheieData începerii: octombrie 2019 Format: Part-timeDurata: 12 luniTaxe de școlarizare: 16.500 EURLimba de predare: englezaLocație: MIP Politecnico di Milano (Milano, Italia), EADA Business School (Barcelona, Spania), Universitatea Beijing Jiaotong (China).Calificări necesare: cel puțin 5 ani de experiență de lucru în mod optim în industria de operațiuni / managementul lanțului de aprovizionare.

Master Executive Global in Operations and Supply Chain Management (GEMOS) este un program lung de doisprezece luni predat în campus la două școli europene, MIP Politecnico di Milano din Milano (Italia) și EADA Business School din Barcelona (Spania), cu una Săptămâna internațională specială la Universitatea Beijing Jiaotong din China.... [-]

China Guangzhou
Octombrie 2019
Engleză
Part time
12 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză