MASTERSTUDIES.RO

Compară 4 Studii Postuniversitare în Logistică internațională

În afaceri, logistica este un termen folosit pentru a desemna orice activități de management cu privire la fluxul de toate resursele de la origine până la destinație sau de consum, astfel încât să livreze la cerințele clienților. Logistica International este reușind astfel de activități de livrare în timpul fluxului de resurse de la o țară la alta, în scopul de a nevoilor consumatorilor de întâlnire. Resursele în cauză pot varia de la fizic la bunuri abstracte. Un masterat în International Logistics este un curs postuniversitar menirea de a instrui practicieni în această linie de cariera pe tehnici de calitate de proiectare canalele potrivite. Cursul expune, de asemenea, studenți la alte complexe din domeniul logisticii internaționale. Master of International Logistics este un curs modern de pregătire universitară pentru toți cei care doresc să avanseze abilitățile lor, cunoștințe și tehnici privind logistica internaționale. Studiind pentru cursul modelează viețile profesionale ale studenților, deoarece cursul este recunoscută pe plan internațional.Există oportunități de locuri de muncă vaste în cursul carierei cât mai multe de lucru în corporații internaționale, servicii de curierat la nivel mondial, agenții guvernamentale și companii internaționale, printre alte locuri de aplicare. Se poate înscrie pentru Master of internațională de logistică, astfel încât pentru a obține abilități, cunoștințe, și înțelegerea precum și tehnici bazate pe cercetare de piata. Cursul este tranzacționabile și disponibile în universități din întreaga lume.

4 Rezultate din Logistică internațională Filter

Master în logistică internațională

Wroclaw University of Economics
Campus Part time 4 semestre Octombrie 2019 Polonia Wrocław

Master Studii în Logistica Internațională este de patru semestre de studii, dedicate pentru studenți - viitorii manageri și proprietarii de afaceri, care va opera în mediul internațional și global.

Maestru în logistică integral

Autonomous University of Barcelona (UAB)
Campus Online La zi Part time 9 luni Contactează şcoala Spania Barcelona + 2 mai mult

Veți dobândi o viziune integrală asupra logisticii ca o sferă de afaceri dinamic și eterogen, cu un viitor splendid.

Master în logistică internațională

WSB University in Gdansk
Campus La zi Octombrie 2019 Polonia Gdańsk

Programul este dedicat elevilor interesați de provocările și posibilitățile pe care le poate oferi proiectarea, exploatarea și îmbunătățirea eficientă și productivă a lanțului de aprovizionare, precum și celor care vizează transportatorii într-o corporație internațională.

De master în domeniul logisticii internaționale și managementul lanțului de aprovizionare

Jönköping University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Suedia Jönköping

Vrei să adăugați cunoștințe despre management și control al lanțului de aprovizionare la nivel mondial și internațional și logistică la gradul de licență? În acest caz, International Logistics și Supply Chain Management este programul pentru tine.