MASTERSTUDIES.RO

Vezi Studii de Masterat în Logistică internațională în Suedia 2019/2020

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

O diplomă de master în internațional de logistică va oferi studenților posibilitatea de a monitoriza și de a îmbunătăți performanța în lanțurile de aprovizionare. Se va acorda, de asemenea, instrumente pentru a gestiona diferite zone ale lanțului de aprovizionare într-un context global, cum ar fi negocierile de cumpărare sau de relații cu furnizorul.

Suedia (Sverige) este cea mai mare din țările nordice, cu o populație de aproximativ 9,5 milioane. Se învecinează cu Norvegia și Finlanda și este conectat la Danemarca prin podul de Öresund (Öresundsbron). Suedia are o tradiție puternică de a fi o țară deschisă, dar discret.

Studii de Masterat de Top în Logistică internațională în Suedia 2019/2020

1 Rezultate din Logistică internațională, Suedia Filter

De master în domeniul logisticii internaționale și managementul lanțului de aprovizionare

Jönköping University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Suedia Jönköping

Vrei să adăugați cunoștințe despre management și control al lanțului de aprovizionare la nivel mondial și internațional și logistică la gradul de licență? În acest caz, International Logistics și Supply Chain Management este programul pentru tine.