Diplomă de Masterat în Logistică Internațională Part time în Noua Zeelandă

Vezi Programe de Masterat în Logistică Internațională Cu jumătate de normă în Noua Zeelandă 2018

Logistică Internațională

În scopul de a obține cu succes o calificare de master, veți avea nevoie pentru a obține un număr de credite prin trecerea module individuale. Masters cele mai studiate vor avea o serie de module de bază pe care trebuie să ia și să treacă pentru a obține calificarea. Evaluarea de masterat de cercetare este aproape întotdeauna în întregime de un singur modul de disertație sau a proiectului.

Dacă doriți un master în domeniul de afaceri și logistică pe care le stabilește pentru a avea soluții la provocările care apar în achiziții publice la nivel mondial și a lanțului de aprovizionare, atunci ar trebui să meargă pentru Master în internațional de logistică.

Noua Zeelandă este o țară de o frumusețe naturală uimitoare și diversă. Kiwi sunt nu doar unul dintre simbolurile naționale - celelalte fiind frunza de feriga de argint și Koru -, dar, de asemenea, numele de neo-zeelandezi, de obicei, se numesc. Studenți de peste mări va trebui să plătească taxele de școlarizare complete și propriile cheltuieli de trai în timp ce studia la o instituție Noua Zeelandă.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Logistică Internațională Cu jumătate de normă în Noua Zeelandă 2018

Citește Mai Mult
Momentan nu se găsesc programe afișate sub Masterat{category}{country}{region}{mode}.
Încearcă în schimb categoria Masterat{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Caută programe similare aici