MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 41 Programe de Masterat de Top în Lituania 2019/2020

Lituania are o istorie a învăţământului lungă, care poate fi urmărită încă din Evul Mediu. Lituania a avut parte, de-a lungul secolelor, de mai multe schimbări istorice, iar în ziua de azi sistemul educaţional lituanian este rezultatul combinării roditoare a mai multor tradiţii educaţionale diferite.

În Lituania se găses 16 instituţii de învăţământ superior, şi aproape toate se guvernează singure, ceea ce e mereu o caracteristică importantă a oricărei instituţii academice datoriltă libertăţii pe care o au în a crea un plan de studiu, precum şi cursuri şi programe speciale. În mod tradiţional, centrele de învăţământ superior au fost reprezentate de către capitala Lituaniei, Vilnius, şi de către al doilea oraş ca mărime, Kaunas. Aici studenţii pot găsi programe care au făcut ca Lituania să fie foarte apreciată peste tot în Europa. Cea mai importantă instituţie academică este o şcoală de studii umane care pune accentul pe limbă, literatură şi filosofie, cu un domeniu special de studiu în Lingvistică Baltică, unde Vilnius este recunoscut ca fiind centrul European în acest tip de studii. În afară de asta, trebuie menţionat şi progresul important făcut în Lituania în domenii de studiu precum Chimie, Biochimie şi Genetică, precum şi în studii legate de protecţia mediului şi alte aspecte ale ştiinţelor naturale. Aşadar, Lituania poate fi locul perfect pentru studii dacă eşti o persoană deschisă, iar ideea ta de educaţie de înaltă calitate nu este reprezentată prin a merge într-o ţară mare, ci într-una care are tradiţii educaţionale puternice şi mai multe instituţii de cercetare recunoscute la nivel internaţional.

Caută un Masterat în Lituania chiar acum! Accesează linkurile de mai jos pentru a afla mai multe informaţii despre programul care ţi se potriveşte cel mai bine.

rezultate găsite Filter

Diplomă de master în comunicare internațională (mic)

International University of Languages and Media
Campus La zi 18 luni Octombrie 2019 Italia Milan

Gradul de Master in International Communication este un grad de Master internațional furnizat de Universitatea IULM în parteneriat cu trei universități europene de prestigiu specializate în relații publice și comunicare. MIC oferă posibilitatea de a studia în universități diferite și de a dobândi o specializare orientată spre comunicare la nivel mondial.

Diplomă de master în viitor, previziune și guvernanță strategică

Kazimieras Simonavicius University
Campus Part time 18 luni Septembrie 2019 Lituania Vilnius

Foresight viitoare și guvernanța strategică este primul program educațional de studii viitoare în Lituania. Programul combină interdisciplinaritate, complementaritatea și universalitatea integrală a competențelor relevante, care creează oportunități pentru o mai bună integrare pe piața muncii în continuă schimbare: o metodologie Insights este predată, care pot fi aplicate în diferite domenii și pe diferite nivele, conducerea acestor abilități la cel strategic modelarea proceselor sociale, economice, politice, culturale și tehnologice, precum și modelarea viitorului societății cunoașterii.

International Communication

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus La zi 3 semestre

Master în Managementul Afacerilor Agroalimentare

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

La finalizarea programului de studii, absolvenții vor putea aplica cunoștințe în domeniul economiei și al administrației de afaceri;

Master în economie internațională

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Absolvenții acestui program sunt experți calificați de economie internațională care ar fi bine informați în domeniu și capabili să desfășoare activități de cercetare științifică la nivel micro sau macro, luând în considerare contextul internațional și global. Absolvenții programului vor avea abilitățile necesare pentru evaluarea și formularea politicilor economice internaționale, efectuarea analizei economice științifice, utilizarea metodelor și tehnicilor adecvate de predicție și implementare a strategiilor economice la nivel organizațional și național etc.

Master în Managementul Mediului

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Obiectivul acestui program este de a dobândi cunoștințele și abilitățile interdisciplinare necesare pentru ca un profesionist calificat în domeniul mediului să efectueze o cercetare științifică modernă asupra schimbărilor climatice și climatice antropice și a impactului lor asupra vieții sălbatice și asupra sănătății umane, să analizeze și să rezume rezultatele despre starea și schimbările în mediul natural, și să ia decizii, rezolvând probleme complexe de mediu în conformitate cu principiul durabilității.

Maestru în psihologia organizațională

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Programul de studiu Psihologia organizațională este conceput pentru a pregăti un psiholog capabil să aplice cunoștințele și metodele curente în psihologie, cercetare, consultanță și consiliere bazate pe principii științifice și etice solide care vor promova bunăstarea psihosocială și eficiența organizațională în contextul economic și schimbare sociala. La finalizarea programului, un student este calificat un Master în Științe Sociale, specializată în Psihologie organizațională.

Dreptul internațional de afaceri

Vytautas Magnus University
Campus La zi 1 - 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Dreptul Afacerilor Internaționale (IBL) are ca scop pregătirea de specialiști cu înaltă calificare în domeniul dreptului afacerilor internaționale în măsură să analizeze în mod independent, probleme de drept de afaceri în contextul internațional de afaceri, găsi soluții eficiente la problemele juridice și să le pună în aplicare în mediul de afaceri internațional. Principalele obiective ale ibl sunt asociate cu rezultatele / competențele care trebuie atinse / dobândite pe parcursul studiilor.

Biotehnologie aplicata

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Scopul programului de studiu Aplicată Biotehnologie este de a - să pregătească specialiști cu înaltă calitate și până la data de formare într-un domeniu extrem de interdisciplinar de biotehnologie aplicata cu accent (specializări) pe plante (Horticultură, Agricultură și pădure) Biotehnologie și Bioelectrotechnologies inovatoare , care ar fi în măsură dezvoltarea de noi produse și tehnologii, în poziții de lucru cu un nivel ridicat de responsabilitate în cercetare și instituțiile de învățământ și industrie, legate de biotehnologie, biomedicina, și industria alimentară, precum și continua studiile la nivel de doctorat.

Jurnalism și mass-media industrii

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Programul de absolvent în jurnalism și mass-media Industries are ca scop formarea și educarea profesioniștilor în mass-media cu experiență și cunoștințe deschise la schimbări sociale, provocări profesionale și inovații, care posedă cunoștințe și experiență jurnalistică nu numai pentru a răspunde în mod adecvat diferitelor nevoi sociale, dar, de asemenea, să analizeze în mod critic impactul mass-media în viața publică a țării, precum și de a iniția servicii de comunicații noi și inovatoare, proiecte interdisciplinare, cross-culturale, și multi-media.

Master în Managementul Educațional

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Programul de studii este deschis pentru persoanele cu diplomă de licență sau de licență profesională în toate domeniile de studiu.

Master în informatică aplicată

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Programul este orientat spre domeniile de aplicație de astăzi și de mâine, care acoperă regăsirea datelor, robotică, inteligență artificială, rețele neuronale, vizualizare date, distribuite și cloud computing.

Maestru în sociolingvistică și multilingvismul

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Sociologică și Multilingvismul este un program internațional de studiu comun de grade oferit de Universitatea Vytautas Magnus (VMU), Kaunas, Johannes Gutenberg-Facultate (JGU), Mainz, Germania, Stockholm

Maestru în marketing și comerț internațional

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Programul Comert International de Marketing și este destinat pentru persoane fizice care dețin o diplomă de licență

Master of Science in biologie moleculara si biotehnologie

Vytautas Magnus University
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Lituania Kaunas

Absolvenții vor fi capabili: să analizeze diversitatea moleculară, structura, compoziția, pentru a caracteriza sistemele biologice, functionarea lor si de interacțiune: genomica, proteomica, metabolomica; pentru a înțelege principiile sistemelor imunitar și a altor structuri, lor, integrarea cu alte sisteme vitale ale obiectelor biologice; ...