Programe de Masterat în Life Skills

Compară 2 Programe de Master în Life Skills

O diplomă de master îi ajută pe elevi să își dezvolte competențele prin dotarea lor cu tehnici și cunoștințe suplimentare. Programele durează de obicei unul până la doi ani. Această educație poate face absolvenții mai multifate, adaptabili și comercializați în lumea profesională.

Ce este un Master în abilități de viață? Acest grad oferă o educație specializată profesorilor, astfel încât să poată servi mai bine studenților tineri. Acesta încorporează elementele de bază ale dezvoltării copiilor, cu instruirea în identificarea, diagnosticarea și intervenția unui student care are nevoie de ajutor. Participanții la program pot dobândi o înțelegere suplimentară dincolo de capacitatea proprie de predare în clasă. Elevii care doresc acest grad se pot specializa în diferite aspecte ale abilităților de viață pentru cei care suferă de dizabilități fizice sau mentale și pot învăța cum să satisfacă diferite persoane.

Un maestru în abilități de viață îi ajută pe elevi să învețe cum să-i învețe pe copii să dezvolte abilități de rezolvare a problemelor, analitice și de comunicare. Aceasta poate include modul de a face o rutină, cum să comunicați eficient sau cum să practici răbdarea, toate acestea putând fi aplicate în viața de zi cu zi. Elevii învață să identifice provocările indivizilor și să dezvolte strategii pentru a le aborda.

Costul unui masterat variază. Depinde de ratele de școlarizare și de alte taxe la instituția aleasă. Studenții potențiali ar trebui să caute diferite universități să găsească un program care să le corespundă nevoilor.

Acest grad îi ajută pe absolvenți să-și dezvolte aptitudinile pentru a ajuta pe cei care se luptă cu viața de zi cu zi. De asemenea, permite profesorilor actuali și altor educatori să-și îmbunătățească tehnicile în mediile lor de lucru actuale sau să preia roluri suplimentare în educația specială. Un absolvent poate deveni, de asemenea, un antrenor de competențe de viață sau un profesionist care se concentrează asupra problemelor de incluziune în organizații non-profit sau guvernamentale.

Un master în abilități de viață este oferit la colegii și universități din întreaga lume. Dar pentru cei care doresc mai multă flexibilitate și preferă să studieze de la distanță, există și opțiuni online. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește Mai Mult

Maestru în Îngrijire timpurie

Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP
Campus October 2019 Spania Barcelona Madrid

Maestrul în îngrijirea timpurie. Prevenirea, diagnosticul și tratamentul se axează pe aspectele de bază ale dezvoltării copilului, importanța familiei ca promotor și factor de dezvoltare a acestuia, tipurile de patologii și modificări care pot apărea în timpul acestui proces și în modalitățile de detectare, diagnosticare și să intervină în fiecare caz. [+]

Locații: Barcelona - Madrid

Ore: Madrid SD / MXJ Barceona SD

Calificare: Maestru în asistență timpurie eliberat de ISEP

despre

Maestrul în îngrijirea timpurie. Prevenirea, diagnosticul și tratamentul se axează pe aspectele de bază ale dezvoltării copilului, importanța familiei ca promotor și factor de dezvoltare a acestuia, tipurile de patologii și modificări care pot apărea în timpul acestui proces și în modalitățile de detectare, diagnosticare și să intervină în fiecare caz.

Programul teprepara pentru a detecta riscurile potențiale ale deficiențelor, precum și pentru a efectua tratamente de stimulare pentru copiii sub 6 ani care au o tulburare de dezvoltare sau sunt expuși riscului de suferință, pentru a obține cele mai bune rezultate fizice, mentale și sociale.... [-]


Masterat în copilăria timpurie: Perspective și linii de intervenție (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2019 Spania Palma

Scopul Maestrului este de a oferi o formare avansată de natură specializată și multidisciplinară, care să se califice profesional pentru a interveni în programe și servicii pentru copii sub șase ani. [+]

Ce este?

Scopul Maestrului este de a oferi o formare avansată de natură specializată și multidisciplinară, care să se califice profesional pentru a interveni în programe și servicii pentru copii sub șase ani.

Schimbările sociale (multiculturalismul, noile structuri de familie ...) și progresele științifice actuale (neuroștiințe, teoria atașamentului, perspectiva sistemică ...) necesită o abordare nouă a dezvoltării și a intervenției în primii ani de viață.

Intervenția în copilăria timpurie este esențială pentru dezvoltarea viitoare și este necesar să se includă servicii de promovare și sprijin, favorizarea programelor de prevenire și detectarea situațiilor de risc.... [-]