Programe de Masterat în Life Skills

Compară Programe de Master în Life Skills

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Contactează Direct Școlile - Compară Masterate în Life Skills 2018

Citește Mai Mult

Masterat în Copilăria Timpurie: Perspective și Linii De Intervenție (MPIN)

Universidad de las Islas Baleares - UIB
Campus Cu normă întreagă 1 an September 2018 Spania Palma de Mallorca

Scopul Maestrului este de a oferi o formare avansată de natură specializată și multidisciplinară, care să se califice profesional pentru a interveni în programe și servicii pentru copii sub șase ani. [+]

Ce este?

Scopul Maestrului este de a oferi o formare avansată de natură specializată și multidisciplinară, care să se califice profesional pentru a interveni în programe și servicii pentru copii sub șase ani.

Schimbările sociale (multiculturalismul, noile structuri de familie ...) și progresele științifice actuale (neuroștiințe, teoria atașamentului, perspectiva sistemică ...) necesită o abordare nouă a dezvoltării și a intervenției în primii ani de viață.

Intervenția în copilăria timpurie este esențială pentru dezvoltarea viitoare și este necesar să se includă servicii de promovare și sprijin, favorizarea programelor de prevenire și detectarea situațiilor de risc.... [-]