MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Beirut Liban 2019/2020

Beirut este un oraş uimitor situat între munţi minunaţi şi Marea Mediterană. Este oraşul care are cea mai mare diversitate religioasă din Orientul Mijlociu, cu vecinătăţi şi districte interesante şi eclectice. Având o istorie lungă şi dificilă, Beirut ilustrează elasticitate şi regenerare chiar şi după multele dezastre pe care le-a suferit. Studenţii care aleg un Masterat în Beirut se vor putea bucura de tot ceea ce acest oraş dinamic are de oferit, cum ar fi: baruri, restaurante grozave, oameni prietenoşi, multe muzee şi galerii de artă.

Aici se găsesc universităţi de primă clasă care oferă programe de Masterat în Beirut de cea mai înaltă calitate. Programele de Masterat în Beirut încurajează de asemenea şi activităţile extracurriculare astfel încât studenţii să poată deveni nişte profesionişti bine conturaţi, capabili şi competenţi. Cu un Masterat în Beirut, studenţii se vor dezvolta atât din punct de vedere intelectual, cât şi cultural.

Fă următorul pas găsind un program de Masterat în Beirut care este perfect pentru tine!

rezultate găsite Filter

Maestru - Beirut

Access Masters
Campus La zi 1 ziua Contactează şcoala Brazilia São Paulo Mexic Buenavista India Mumbai Italia Milan New Delhi Franţa Paris Rusia Moscow Rio de Janeiro Liban Beirut Germania Munich Columbia Medellín Ucraina Kyiv Belgia Brussels Peru Lima Bengaluru Bogotá + 26 mai mult

Turul Access Masters va prezenta o gamă largă de programe de masterat și vă va conecta la reprezentanții unor dintre cele mai bune școli de afaceri din lume. Prin înregistrare, veți avea acces la programul complet al evenimentului.

De master în managementul resurselor umane (mhrm)

American University of Beirut - AUB
Campus La zi 15 - 18 luni Octombrie 2019 Liban Beirut Statele Unite ale Americii New York + 2 mai mult

MHRM necesită un minim de 30 de ore de credit în 9 cursuri necesare (27 credite) și una (3 credite) proiect industrie / practicum. Proiect cuprinzător industrie își are originea în aplicarea abilități analitice și conceptuale, cunoștințe și instrumente pentru o problemă de HR strategic în timp real.

De masterat în Finanțe (MFin)

American University of Beirut - AUB
Campus La zi 14 luni Octombrie 2019 Liban Beirut Statele Unite ale Americii New York + 2 mai mult

Programul MF poate fi finalizată într-o perioadă de 14 luni de elevi cu medii non-business. Este necesar un minim de un an calendaristic de reședință pentru absolvire pentru elevii cu medii de afaceri.

Master în Food Science and Technology

Lebanese International University
Campus La zi 1 - 2 ani Octombrie 2019 Liban Beirut

Explicarea interacțiuni fizice și chimice între diferitele elemente constitutive care rezultă din operațiuni de perfecționare duce de multe ori la schimbări senzoriale, și nutritive fizice în produsele alimentare.

Master Arab în democrație și drepturile omului

Saint-Joseph University - Political Science Institute
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Liban Beirut

Masterul arab este un program unic, unic, transregional. Este un curs avansat intens în domeniul drepturilor omului și al democrației, cu accent pe Orientul Mijlociu și Africa de Nord. Programul se întinde pe parcursul a două semestre din întreaga lume arabă: un semestru în Beirut și altul într-una din universitățile partenere arabe.

Master în Științe Politice

Saint-Joseph University - Political Science Institute
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Liban Beirut

Master în Științe Politice este format din 120 de credite repartizate pe 2 ani, 20 de credite pentru un stagiu sau o lucrare de cercetare.

Master în Managementul Ospitalității

Saint Joseph University of Beirut
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2019 Liban Beirut

Master of Management Hospitality, gastronomia libaneză și mediteraneană și stilul de viață este primul curriculum postuniversitar dedicat gastronomiei și studiului stilului de viață libanez. Scopul său este de a dezvolta specialiști cu o înțelegere aprofundată a bucătăriei libaneze, a patiseriei, a culturii și a stilului de viață.

Master în Leadership și Managementul Resurselor Umane

Saint Joseph University of Beirut
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Liban Beirut

Cursurile de masterat în Leadership și Managementul Resurselor Umane sunt furnizate la Facultatea de Științe Umaniste (FLSH) de la Universitatea Saint-Joseph (USJ), Campus Științe Umane, situat pe Drumul Damasc, în inima Beirut.

Maestru în știința datelor

Saint Joseph University of Beirut
Campus La zi 4 semestre Octombrie 2019 Liban Beirut

Trăim într-o lume bazată pe date, care generează volume imense de informații la rate tot mai mari, prin intermediul rețelelor sociale, tranzacțiilor financiare, telecomunicațiilor și chiar descoperirilor științifice.

Specialist în marketing

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus La zi 18 luni Octombrie 2019 Liban Beirut

Forma profesioniștii de marketing și de comunicare pentru a stăpâni și aprofundeze cunoștințele lor de teoriile și instrumentele necesare pentru evoluția funcțiilor lor.

Executive Master în management financiar

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus La zi 16 luni Octombrie 2019 Liban Beirut

Instrui profesioniștii din domeniul financiar să stăpânească și să aprofundeze cunoștințele lor de teoriile și instrumentele necesare pentru evoluția funcțiilor lor.

De master în management

ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires
Campus La zi 2 - 2 ani Octombrie 2019 Liban Beirut

Profesori, experți din comunitatea de afaceri și libanezi internaționali exclusiv din cele mai bune școli internaționale, inclusiv ESCP Europa (clasat de Financial Times) și HEC Paris.