MASTERSTUDIES.RO

Vezi toate cele 31 Programe de Masterat de Top în Letonia 2020

Sistemul educaţional din Letonia are puncte de vedere proprii şi oferă atât o educaţie profesională, cât şi academică, în şcoli private sau de stat, peste tot în ţară. În Letonia se găsesc aproximativ 60 de instituţii de învăţământ superior care pregătesc specialişti în diferite domenii de studiu. Universităţile sunt în mare parte concentrate în oraşele cele mai importante din Letonia, precum Riga, Daugavpils şi Liepaja, unde unele din ele oferă o educaţie superioară de tip universitar cu un viitor academic bun şi activităţi de cercetare, iar altele pregătesc studenţii pentru cariere profesionale în Medicină, Agricultură sau Studii Sociale. Cele mai populare programe de Masterat în Letonia sunt: Afaceri, Drept şi Finanţe, care oferă studenţilor perspective bune, Letonia fiind una dintre ţările membre ale Uniunii Europene. Studenţii se pot bucura de multă libertate în a alege diferite cursuri şi cariere. Letonia este o ţară mică şi are o comunitate restrânsă, ceea ce poate fi avantajos deoarece asigură oricărui student care doreşte să studieze în Letonia mai multă atenţie.

Află mai multe despre universităţi şi oportunităţi educaţionale din Letonia accesând linkurile de mai jos!

rezultate găsite Filter

Maestru în New Media Art

Liepaja University
Campus La zi Part time 2 ani Septembrie 2020 Letonia Liepāja + 1 mai mult

Programul de masterat NEW MEDIA ART este multidisciplinară, dinamică, practică reală condusă, bazată pe cercetare, orientată spre cooperare și comunicare. Două Pathways sunt oferite: - ARTĂ ACUSTICĂ / MUZICA DIGITALĂ - MEDIU DIGITAL REȚELE

Maestru în managerul de întreprinderi de transport internațional

Riga Aeronautical Institute
Campus La zi 18 - 24 luni Contactează şcoala Letonia Riga

Specialistul primește cunoștințe despre metodele de analiză și prognoză a dezvoltării întreprinderii de transport, a teoriilor moderne de management, modelarea proceselor de transport.

Licențiat în managementul sistemelor de transport

Riga Aeronautical Institute
Campus La zi 18 - 24 luni Contactează şcoala Letonia Riga

Programul de masterat este elaborat pentru absolvenții facultății de inginerie pentru a obține abilități de cercetare științifică în domeniul managementului sistemelor de transport.

Maestru în studiu european

Baltic International Academy
Campus La zi 2 ani Înscriere Deschisă Letonia Riga

Program: european Tip de studiu: program de studiu complet

Maestru în audio și media vizuale arte

RISEBA
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Letonia Riga

Umanistice Studii de Master în Arte mass-media audiovizuale este una dintre cele mai inovatoare de formare multidisciplinară și riguroasă în Letonia. Ea își are rădăcinile în cele mai bune tradiții ale Auteur Cinema și extins în diverse specialități: realizarea de filme, regie de fotografie, animație, video și grafică CG generate, 2D interactivă și producția 3D și dezvoltarea de jocuri ...

Masterat în afaceri internaţionale

RISEBA
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Letonia Riga

RISEBA program de Master în Afaceri Internaționale oferă oportunități ideale pentru candidații ambițioase cu mentalitatea unui lider internaționale, care sunt gata să urmărească și să profite de provocările mediului de afaceri la nivel mondial ...

Master of Science în Management (Management Science)

Transport and Telecommunication Institute
Campus La zi Part time 2 - 2.5 semestre Septembrie 2020 Letonia Riga + 1 mai mult

discipline obligatorii, inclusiv subiecte care stau "temelia" de formare continuă. Fiecare disciplină include cicluri de formare teoretice și practice. Ca un control, teste și examene sunt furnizate la sfârșitul formării.

Maestru de studii de inginerie în managementul sistemului informațional

Transport and Telecommunication Institute
Campus Online La zi Part time 2 - 2.5 semestre Septembrie 2020 Letonia Riga + 2 mai mult

Maestru de Inginerie Science în gestionarea sistemelor de informare

Maestru în arte mass-media noi

Liepaja University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Letonia Liepāja

Program de studii de masterat New Media ART este multi-disciplinare, practică dinamică, reală a condus, bazate pe cercetare, orientată spre cooperare și comunicare.

De master în domeniul tehnologiei informației

Liepaja University
Campus La zi 2 - 3 ani Septembrie 2020 Letonia Liepāja

Program de studiu "Tehnologia informației" Scopul Master Professional este de a educa specialiști de înaltă calificare pentru activitatea profesională în domeniul tehnologiilor și Telecomunicații cu specializarea în Inginerie Software-ul sau Managementul proiectelor de tehnologia informației.

Maestru profesionist în pedagogie de muzica

Riga Teacher Training and Educational Management Academy (RTTEMA)
Campus La zi Part time 1 - 2 ani Contactează şcoala Letonia Riga + 1 mai mult

Capacitatea de a analiza regularități în interpretările diferite stiluri de opere muzicale; evalua obiectiv stiinta muzicii și a patrimoniului creativ compozitorului; desfășura activități de cercetare științifică în pedagogie muzicală, utilizați metode de cercetare calitativă și cantitativă; pregăti o propunere de proiect cultural pentru accesare a fondurilor; de lucru cu programe de calculator proiectate pentru muzica.

Master în educație pentru consilieri de carieră

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Letonia Rēzekne

Studiile profesionale avansate promovează competențele studenților în știința educației și consiliere.

Master în științe de management

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Letonia Rēzekne

Studiile promovează competențele necesare în management și în dezvoltarea operațiunilor de afaceri ale întreprinderilor mici și mijlocii, în special activitățile lor de afaceri internaționale. Noua gândire strategică, noile concepte de afaceri, competențele de rețea excelente și abilitățile de lider sunt în cerere foarte ridicate în mediul de afaceri global.

Master în planificare și dezvoltare regională

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi 3 semestre Februarie 2020 Letonia Rēzekne

Programul permite obținerea de cunoștințe și abilități cuprinzătoare pentru îndeplinirea efectivă a funcțiilor managerului în structurile de management de stat la nivel regional, precum și în structuri comerciale regionale, pe baza celor mai bune practici din țările UE.

Master în Tehnologii Laser

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Letonia Rēzekne

Finalizarea programului vă va permite să aplicați cunoștințe teoretice și abilități practice în industrie și de cercetare științifică, realizați-vă cu succes în domeniul opticii, fizica, manipularea materialelor moderne, sudare, tehnologie de măsurare și comunicații.