MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Ventspils Letonia 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învățământ superior. Acestea includ programe academice și profesionale. Există trei niveluri de învățământ superior universitar - licență, masterat și doctorat. Climatul din țară favorizează diverse sporturi de iarnă și activități de recreere, cum ar fi patinaj, schi și hochei pe gheață. Studenții străini preferă studiază în Letonia, datorită vieții sale sociale, arte și instituții culturale. Cultura țării este ușor să le adopte pentru.

Caută Masterate în Statele Unite ale Ventspils în Letonia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Programul de Master în Limba și mediul cultural

Ventspils University of Applied Sciences
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Letonia Ventspils

Veți dobândi cunoștințe și abilități teoretice cu privire la limbile selectate

Programul de masterat comun cu IMC Krems, Austria "Managementul internațional al afacerilor și exporturilor"

Ventspils University of Applied Sciences
Campus La zi 2 ani Septembrie 2020 Letonia Ventspils

Program de masterat comun cu IMC Krems, Austria "Afaceri Internaționale și Managementul Exporturilor". Programul este implementat în comun cu FH Krems University of Applied Sciences.