MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Rēzekne Letonia 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învățământ superior. Acestea includ programe academice și profesionale. Există trei niveluri de învățământ superior universitar - licență, masterat și doctorat. Climatul din țară favorizează diverse sporturi de iarnă și activități de recreere, cum ar fi patinaj, schi și hochei pe gheață. Studenții străini preferă studiază în Letonia, datorită vieții sale sociale, arte și instituții culturale. Cultura țării este ușor să le adopte pentru.

Caută Masterate în Statele Unite ale Rēzekne în Letonia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în educație pentru consilieri de carieră

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Letonia Rēzekne

Studiile profesionale avansate promovează competențele studenților în știința educației și consiliere.

Master în științe de management

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Letonia Rēzekne

Studiile promovează competențele necesare în management și în dezvoltarea operațiunilor de afaceri ale întreprinderilor mici și mijlocii, în special activitățile lor de afaceri internaționale. Noua gândire strategică, noile concepte de afaceri, competențele de rețea excelente și abilitățile de lider sunt în cerere foarte ridicate în mediul de afaceri global.

Master în planificare și dezvoltare regională

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi 3 semestre Februarie 2020 Letonia Rēzekne

Programul permite obținerea de cunoștințe și abilități cuprinzătoare pentru îndeplinirea efectivă a funcțiilor managerului în structurile de management de stat la nivel regional, precum și în structuri comerciale regionale, pe baza celor mai bune practici din țările UE.

Master în Tehnologii Laser

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi 2 ani Februarie 2020 Letonia Rēzekne

Finalizarea programului vă va permite să aplicați cunoștințe teoretice și abilități practice în industrie și de cercetare științifică, realizați-vă cu succes în domeniul opticii, fizica, manipularea materialelor moderne, sudare, tehnologie de măsurare și comunicații.

Master în sisteme informatice de comerț electronic

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi Part time 3 - 4 semestre Februarie 2020 Letonia Rēzekne + 1 mai mult

Acest curs permite absolvenților să-și consolideze și să-și consolideze abilitățile academice și profesionale în continuarea studiilor la nivel de masterat, să lucreze în companii în care sistemul de tehnologie e-commerce (ETS) a fost sau va fi înființat sau care este implicat în dezvoltarea ETS.

Master - sisteme informatice

Rezekne University of Applied Sciences
Campus La zi Part time 3 - 5 semestre Februarie 2020 Letonia Rēzekne + 1 mai mult

Programul dezvoltă competențele necesare pentru analiza, proiectarea și construirea sistemelor sofisticate de informații de afaceri și utilizarea metodologiilor, instrumentelor, hardware-ului și software-ului. Programul oferă oportunitatea de a integra învățarea în clasă și proiectele de afaceri reale.