MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Liepāja Letonia 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Letonia are atât cu taxă și de stat finanțată de învățământ superior. Țara are două tipuri de cursuri de învățământ superior. Acestea includ programe academice și profesionale. Există trei niveluri de învățământ superior universitar - licență, masterat și doctorat. Climatul din țară favorizează diverse sporturi de iarnă și activități de recreere, cum ar fi patinaj, schi și hochei pe gheață. Studenții străini preferă studiază în Letonia, datorită vieții sale sociale, arte și instituții culturale. Cultura țării este ușor să le adopte pentru.

Caută Masterate în Statele Unite ale Liepāja în Letonia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Maestru în New Media Art

Liepaja University
Campus La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Letonia Liepāja + 1 mai mult

Programul de masterat NEW MEDIA ART este multidisciplinară, dinamică, practică reală condusă, bazată pe cercetare, orientată spre cooperare și comunicare. Două Pathways sunt oferite: - ARTĂ ACUSTICĂ / MUZICA DIGITALĂ - MEDIU DIGITAL REȚELE

Maestru în arte mass-media noi

Liepaja University
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Letonia Liepāja

Program de studii de masterat New Media ART este multi-disciplinare, practică dinamică, reală a condus, bazate pe cercetare, orientată spre cooperare și comunicare.

De master în domeniul tehnologiei informației

Liepaja University
Campus La zi 2 - 3 ani Septembrie 2019 Letonia Liepāja

Program de studiu "Tehnologia informației" Scopul Master Professional este de a educa specialiști de înaltă calificare pentru activitatea profesională în domeniul tehnologiilor și Telecomunicații cu specializarea în Inginerie Software-ul sau Managementul proiectelor de tehnologia informației.