Filter
Masterate
Kazahstan Almaty Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Almaty Kazahstan 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Kazahstan, oficial Republica Kazahstan, este o țară în Asia Centrală, cu partea de vest său mai mic al râului Ural in Europa de Est.

Cel mai mare oraș din Kazahstan, Almaty este cunoscut pentru universități internaționale bune și afilierea lor cu Universitatea Americana, cum ar fi Universitatea din Kazahstan-american. Toți cei care nu își pot permite să meargă la universități internaționale scumpe pot studia în Almaty.

Caută Masterate in Almaty în Kazahstan 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Kazakh British Technical University (KBTU)

Programul Intelligent Systems este orientat spre pregătirea specialiștilor în domeniul Date Science / Machine Learning. Un program unic care oferă un studiu avansat împre ... [+]

Masterate 2019/2020 in Almaty Kazahstan. Perspectivele programuluiUn program unic care oferă un studiu avansat împreună cu experiența practică;O mare oportunitate de a-ți realiza potențialul și de a-ți dezvolta abilitățile profesionale, lucrând pe proiecte reale ale furnizorilor, cum ar fi EMC, Alem Research etc.Programul este orientat spre pregătirea specialiștilor în domeniul Științei Datelor / Învățarea în Mașini;Învățarea unor tehnologii inovatoare avansate, inclusiv colectarea unui volum mare de date, rezolvarea cazurilor de afaceri utilizând tehnici de procesare și gestionare a datelor, folosirea limbajelor de programare precum R, Python și MATLAB și dobândirea de experiență în lucrul cu instrumentele de învățare în mașină și cu instrumentele și tehnicile de recunoaștere a modelului ;Instrumente și tehnici de învățare necesare dezvoltării sistemelor în timp real și embedded;Cursurile sunt predate de către specialiștii cu înaltă calificare, dezvoltatori de produse software de la marile și bine-cunoscute companii cum ar fi (trebuie completate)Certificare profesionala de la Universitatea din Southampton;Birou bine plătit după absolvire;Taxa de școlarizare pentru întreaga perioadă de studii este de 8 400 000 tenge; * există o oportunitate de a câștiga granturile interne ale KBTU.Programul se bazează pe o tehnologie unică, unde abilitățile teoretice dobândite pot fi aplicate la problemele practice reale.O cunoaștere neprețuită care este utilă astăzi.Programați-mi cerințeleDiplomă de licență în sisteme informatice, automatizare și control, sisteme informatice și software sau alte domenii conexe;Cunoștințe puternice de programare la nivel înalt și de nivel scăzut, algoritmi și structuri de date, programare orientată obiect, design încorporat și fundal logic digital, probabilitate solidă și fundal algebric liniar;Nivel bun... [-]
Kazahstan Almaty
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kazakh British Technical University (KBTU)

Master of Science in Inginerie Software (Information Systems) misiune este creșterea competitivității profesioniștilor kazah pentru marile companii de producție și introd ... [+]

Granturile de stat pentru cercetarea educațională și, de asemenea, granturile KBTU sunt acordate studenților masteranzilor de educație specializată.

Programul de masterat este o combinație de cursuri semestriale, alternând cu module de 2-3 săptămâni. Pe lângă cunoștințele teoretice, elevii obțin abilități practice care lucrează pe proiecte reale.

Misiuni și obiective

Creșterea competitivității profesioniștilor din Kazahstan pentru marile companii de producție.

Introducerea unui nou tip de program de masterat, care se concentrează pe învățarea bazată pe experiență pe proiecte reale ale diferitelor companii.

Avantajele programului măUn program unic, care combină cunoștințele teoretice și abilitățile practice;Supravegherea de către companiile importante de furnizori;Dezvoltarea proiectelor reale ale companiilor mari, precum "Kazatomprom", "KazTransGaz", "Kazirstan Temir Zholy", "Banca Halyk" etc .;Pregătirea specialiștilor cu specializare în dezvoltarea Web;Instruirea în cele mai recente inovații tehnologice, inclusiv tehnologia cloud, aplicații mobile și progrese recente în programarea web;Cadre didactice cu înaltă calificare, dezvoltatori de programe software de la Oracle, IBM, Microsoft, Redhat;Certificatele industriale de la companiile de software de top din lume;Un loc de muncă cu un salariu mare după absolvire.Programați-mă Structura... [-]
Kazahstan Almaty
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză