MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Justiție penală Part time în Puerto Rico 2021

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

O diplomă de Master în Justiție penală se face de către o varietate de subiecte, de la istorie la consecințele sociale ale sistemului de justiție penală. Acesta este preocupat cu studii avansate și administrația din domeniul de aplicare a legii.

Există mai multe instituții pentru învățământ superior situat de-a lungul Puerto Rico, cu Universitatea din Puerto Rico a fi cea mai veche si cea mai mare. Ca un teritoriu al Statelor Unite, cetățenii pot avea acces la oportunități suplimentare pentru educație.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Justiție penală Cu jumătate de normă în Puerto Rico 2021

2 Rezultate din Justiție penală, Puerto Rico Filter

Master în justiție penală și criminalistică

Universidad Ana G. Méndez - Recinto de Carolina
Masterat
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
2 ani
Spaniolă
Campus

Master orientat spre analiza teoretică și metodologică a sistemului de justiție penală și aplicarea acestuia în studiul naturii, prevenirii și controlului infracțiunii și crim ...

Citeste mai mult

MASTER ÎN DREPTAREA PENALĂ

American University Of Puerto Rico
Masterat
Spaniolă

Masterul pregătește profesioniști competenți în domeniile administrării, proiectării și evaluării programelor și serviciilor oferite în acest domeniu în sectoarele public și p ...

Citeste mai mult