MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Matsuyama Japonia 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Arte aplicate sunt esențiale pentru a face design plăcut în toate domeniile vieții. Fără ele, lumea ar fi incredibil de plictisitor. Un maestru în Arte Aplicate vă oferă o înțelegere mai profundă a utilizării artei în aceste domenii practice.

Japonia este o națiune insulă în Asia de Est. Situat în Oceanul Pacific, se afla la est de Marea Japoniei, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud și Rusia, se întinde de la Marea Okhotsk, în nord, până la Marea Chinei de Est și Taiwan, în sud.

Caută Masterate în Statele Unite ale Matsuyama în Japonia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Studiul de atenuare a dezastrelor pentru studenții din Asia

Ehime University
Campus La zi Aprilie 2020 Japonia Matsuyama

Principalele obiective de cercetare ale cursului special pentru studiul prevenirii dezastrelor pentru studenții din Asia sunt de a înțelege și de a elucida trăsăturile caracteristice ale dezastrelor naturale din Asia și de a dezvolta măsurile lor de prevenire, în timp ce motto-ul educațional este de a produce cercetători de primă clasă și experți tehnici capabilități de cercetare frontalieră și cunoștințe avansate în domeniul dezastrelor naturale.

Maestru în științele vieții

Ehime University
Campus La zi Aprilie 2020 Japonia Matsuyama

Această divizie oferă programe educaționale care se concentrează asupra științelor proteice și are patru conținuturi principale de lectură care sunt abordate în Centrul de Prote-Știință: infecții, știință moleculară, știință de viață-viețuire, știință a vieții moleculare și știința funcției proteice.

Maestru în știința Pământului și astrofizică

Ehime University
Campus La zi Aprilie 2020 Japonia Matsuyama

Această diviziune își propune să îngrijească cercetătorii care au cunoștințe avansate și competențe de cercetare prin studiile privind structura și dinamica Pământului, planetelor și universului în GRC și RCSCE. Diviziunea constă din patru terenuri de mineralogie de înaltă presiune, teoria Pământului și a materialelor planetare, evoluția galaxiilor și astrofizica cu raze X.

Maestru în Științele Mediului

Ehime University
Campus La zi Aprilie 2020 Japonia Matsuyama

Această diviziune desfășoară, pe baza fizicii, chimiei și biologiei și a domeniului lor interdisciplinar, studii de ultimă oră privind structura și mecanismele de variație a mediului și a ecosistemelor din apele de coastă și problemele legate de mediu ale acestora și poluarea și efectele toxice ale substanțelor chimice periculoase la nivel regional și global.

Maestru în agricultură

Ehime University
Campus La zi 2 ani Aprilie 2020 Japonia Matsuyama

În această eră a exploziei populației globale, a schimbărilor climatice, a distrugerii atât a mediului, cât și a diversității speciilor, toate legate strâns de știința și tehnologia agricolă, acest program a fost creat pentru a stimula liderii mondiali să contribuie la bio-industrie în armonie cu mediu, folosind în mod eficient caracteristicile regionale ale zonei Shikoku ca domeniu de cercetare academică.