MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Kingston Jamaica 2019/2020

Kingston se află pe frumoasa insulă Jamaica, în Caraibe și are o istorie lungă și bogată când vine vorba de slavie și tiranie, și este un exemplu foarte bun de frumusețe și elasticitate. Fiind locul unde stilul raggae a luat naștere, aici se găsesc numeroase oportunități muzicale, dar și clădiri istorice interesante, muzee și cafenele unde studenții care urmează un Masterat în Kingston pot petrece un timp de neuitat. Un Masterat în Kingston vă poate oferi mai mult decât doar educație postuniversitară; aici puteți să experimentați o provocare ce vă va ajuta să vă dezvoltați pe plan personal, profesional și cultural.

Universitățile care oferă programe de Masterat în Kingston sunt de înaltă calitate și dispun de facilități moderne. Câteva dintre cele mai populare programe de Masterat în Kingston sunt în domenii precum Afaceri, Finanțe, Marketing și Management Executiv. Pentru mai multă flexibilitate, studenții pot alege între a studia cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

Află mai multe despre un Masterat în Kingston de mai jos. Fă următorul pas spre atingerea țelurilor personale și profesionale chiar azi!

rezultate găsite Filter

Maestru de educație în administrare de învățământ și conducere (M.Ed.)

International University of the Caribbean
Campus Part time 2 ani Septembrie 2019 Jamaica Kingston

Masterat în Administrarea educaționale și Leadership-ul este conceput pentru educatori care sunt în căutarea să fie echipate cu cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a deveni lideri ective FEP / administratori în instituțiile de învățământ. Absolvenții din acest program de 2 ani vor fi instruiți pentru a asigura conducerea că este contextuală, relevante și comparabile cu standardele internaționale ...

Comunitate maestru executiv al administrației publice

University College Of The Caribbean
Campus Online Part time 20 - 24 luni Contactează şcoala Jamaica Kingston + 1 mai mult

Acest program de master oferă un curriculum relevant și de ultimă oră pentru a ajuta administratorii de lucru consolideze cunoștințele lor de practicile administrației publice contemporane.

Maestru în educația artistică

Edna Manley College of the Visual and Performing Arts
Campus La zi Septembrie 2019 Jamaica Kingston

Programul de Educație Art echipează studenții cu abilitățile de gândire critică, cunoștințele tehnice și capacitatea de a transfera cunoștințe din artele vizuale într-un mediu educațional formal.

pre-CPA program

University of New Orleans College of Business Administration
Campus La zi Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii New Orleans Jamaica Kingston + 1 mai mult

ONU de Contabilitate oferă un program de pregătire CPA, pentru a permite persoanelor care au grade în alte domenii decât de contabilitate pentru a obţine cursul de muncă necesare pentru a se califica pentru a lua examenul de CPA. Programul prevede 27 de ore de cursuri de contabilitate şi de 24 de ore de cursuri de afaceri.

master executiv de management de îngrijire a sănătăţii

University of New Orleans College of Business Administration
Campus La zi Contactează şcoala Statele Unite ale Americii New Orleans Jamaica Kingston + 1 mai mult

Accentul acestui program este de management în industria de îngrijire a sănătăţii, care pot include administraţia spitalului, departamentul de management şi practici de management, printre alte căi de carieră.

Executive Master de administrare a afacerilor

University of New Orleans College of Business Administration
Campus Part time Contactează şcoala Statele Unite ale Americii New Orleans Jamaica Kingston + 1 mai mult

Programul ONU de Executive MBA oferă un Master of Business Administration grad acreditat de către Asociația de Sud de colegii și școli (ASC) și Adunarea american de Collegiate Schools of Business (AACSB).

master de management de îngrijire a sănătăţii

University of New Orleans College of Business Administration
Campus La zi Contactează şcoala Statele Unite ale Americii New Orleans Jamaica Kingston + 1 mai mult

Carierei profesioniştilor în domeniul sănătăţii care doresc să îmbunătăţească perspectivele lor de avansare, de reţea cu alţi profesionişti de îngrijire a sănătăţii, şi mai bună înţelegere a acestei industrii dinamice pot studia fundamente de afaceri în industria de îngrijire a sănătăţii.

master de administrare a afacerilor

University of New Orleans College of Business Administration
Campus La zi Contactează şcoala Statele Unite ale Americii New Orleans Jamaica Kingston + 1 mai mult

Programul de MBA de ieri, care este acreditat de AACSB, este conceput pentru a pregăti studenţii pentru poziţii administrative superioare atât în ​​sectoarele privat şi public.