Masterate în Italiană Program de Masterat Cu jumătate de normă

Vezi Masterate în Italiană Program de Masterat Cu jumătate de normă

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Studiu de Master în Italiană Part time

Citește Mai Mult

Ma în Italiană

University of Amsterdam
Campus 12 luni September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Cu o diplomă de licență în limba și cultura italiană, vă puteți specializa în continuare în limba italiană și literatura italiană în următoarele trei programe de masterat, fiecare cu un accent diferit. [+]

Patru moduri de specializare în italiană

Cu o diplomă de licență în limba și cultura italiană, vă puteți specializa în limba italiană și literatura italiană în următoarele trei programe de masterat, fiecare cu un accent diferit.

Lingvistică: Limbă și educație

Programul de limbă și de educație de masterat oferă studenților posibilitatea de a studia utilizarea limbii și predării limbilor străine și de învățare în cadrele de învățământ instituțional.

Lingvistică: Limba și societatea

Într-o lume a globalizării este necesară o cunoaștere profundă a limbilor europene pentru comunicarea de afaceri interculturală. Cu toate că la nivel mondial limba engleză poate servi ca lingua franca în contactele internaționale, în multe situații o cunoaștere aprofundată a utilizării limbii materne a partenerului de afaceri poate fi foarte fructuoasă.... [-]