MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Verona Italia 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Frumosul oraș din Verona este renumit pentru bogăția sa culturală și autenticitatea. Verona este, de asemenea, cunoscut pentru primele universități internaționale de clasa cu taxele de școlarizare rezonabile, cum ar fi Universitatea din Verona.

Caută Masterate in Verona in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Tehnologii Financiare (Fintech), Blockchain și Managementul Riscului

Sida Group Management Academy
Campus La zi 252 ore Contactează şcoala Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Internetul lucrurilor, Cloud Computing, date mari

Master în drept corporativ, Afaceri generale

Sida Group Management Academy
Campus La zi Noiembrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 4 mai mult

Masterul își propune să faciliteze dobândirea competențelor necesare pentru a participa la aspectele juridice ale unei companii. Scopul este de a forma o resursă care să poată îndeplini diferitele sarcini în fața diferitelor părți interesate (stat, administrație, furnizori, clienți, muncitori etc.). În plus, cursul își propune să doteze participanților instrumentele necesare pentru a rezolva eventualele situații de impas care ar putea apărea în desfășurarea activităților de afaceri: de la disputele privind implicațiile contractuale la situații mai complexe, cum ar fi criza. Scopul final este de a instrui managerii legali cu cunoștințe juridice și economice ale sistemului antreprenorial care pot aduce o valoare adăugată reală companiei în care va funcționa.

Master în Managementul Inovării

Sida Group Management Academy
Campus La zi 252 ore Contactează şcoala Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

L'obiettivo del percorso è quello de acompaniamento de rivoluzione del ruolo dell'Innovation Manager în risposta ai cambiamenti del Mercato, attivo non solo în alcuni momenti della fase di creazione del valore (ideazione e lancio nuovo prodotto / servizio) ma parte integrante dell'intero sistema aziendale. Managerul de Inovație este un agent esențial în gestionarea proceselor și atitudinilor în materie de conducere strategică și de conducere.

Master în managementul final al deșeurilor și economie circulară

Sida Group Management Academy
Campus Part time 96 ore Februarie 2020 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Scopul principal al Maestrului deșeurilor

Master în TQM 4.0 - Managementul total al calității

Sida Group Management Academy
Campus La zi 140 ore Februarie 2020 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Masterul are ca scop formarea unei personalități profesionale care să dezvolte cunoștințe și abilități în domeniile legislației privind sistemele de management al calității, siguranței, mediului, energiei și informațiilor, împreună cu abilitățile de planificare. Din acest motiv, cifra profesională va fi introdusă în corporație ca nivel de conducere pentru a garanta clienților calitatea produsului / serviciului furnizat de companie.

Executive Master în sisteme de calitate și siguranța produselor agroalimentare

Sida Group Management Academy
Campus La zi Octombrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 4 mai mult

Master în sisteme de calitate și agroalimentare este un curs de specializare destinat celor care doresc să-și profesionalizeze și / sau să-și specializeze cunoștințele și abilitățile, operând într-un sector complex și în continuă evoluție, cum ar fi sectorul agroalimentar. Cursul de formare include participarea la modulele pregătitoare pentru examenele de calificare: "Auditorul / Lead Auditor al sistemelor de management al calității", "Auditor intern pentru siguranța alimentară ISO 22000" și "Curs pentru calificarea auditorului intern pentru standardele internaționale ale lanțurilor de distribuție. "

Executive Master în Management Hotel

Sida Group Management Academy
Campus Online Part time 96 ore Noiembrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 6 mai mult

Turismul este cu siguranță o zonă în progres puternic și continuu. Este cu adevărat important să dobândești abilități manageriale actualizate și să ai instrumentele potrivite și să fii competitiv. Pentru a interpreta această cerere a pieței și pentru a realiza o analiză a nevoilor, Sida Group organizează un Master Executive dedicat în întregime ospitalității prin abilități tehnice și practice dobândite, necesare pentru a fi pregătite și în conformitate cu contextul de astăzi. Maestrul își propune să antreneze o figură profesională pentru a deveni administrator de hotel. Și asigurați-vă că candidații știu să joace un rol important în cadrul unui hotel, capabil să adauge valoare companiei și nu este folosit pur și simplu pentru acoperirea rolurilor operaționale. Maestrul pregătește candidații pentru industrie.

Executive Master în Administrarea Personalului și Managementul Resurselor Umane

Sida Group Management Academy
Campus La zi Octombrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 4 mai mult

Executive Master în Administrarea și Managementul Personalului este un curs de instruire operațional și eficient, conceput cu intenția de a dobândi, prin experiența directă a celor care lucrează în domeniul resurselor umane, cunoștințele și abilitățile care pot fi petrecute la locul de muncă .

Maeștrii în limbi și literatură comparative europene și non-europene

University of Verona
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Verona

Masteratul în Limbi și Literaturi Comparative Europene și Neeuropene (LM 37) permite studenților să dobândească o cunoaștere aprofundată a două limbi - să fie aleși din franceză, engleză, rusă, spaniolă și germană - și literatura lor asociată, într-o perspectivă comparativă.

Maeștri în biotehnologie moleculară și medicală

University of Verona
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Verona

Programul de masterat în biotehnologie moleculară și medicală pregătește biotehnologi experți capabili să desfășoare activități de analiză, cercetare și dezvoltare, cu referire în special la sectorul biomedical, prin abordări experimentale și computaționale.

Maeștri în matematică

University of Verona
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Verona

University of Verona (Italia) oferă un program de masterat (Laurea Magistrale) de doi ani (120 ECTS), predat în limba engleză, proiectat conform standardelor ECMI (European Consortium for Mathematics in Industry).

Maeștrii în lingvistică

University of Verona
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Verona

Programul de masterat în lingvistică își propune să pregătească absolvenți capabili să facă cele mai multe analize metalingvistice în predare, în cercetare și în aplicațiile sale cu privire la aspectele lingvistice relevante social, cum ar fi, de exemplu, patologiile lingvistice, integrarea lingvistică a imigranților și evaluarea analitică a limbii lingvistice documente.

Masterat în Economia Internațională și Managementul Afacerilor

University of Verona
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Verona

University of Verona oferă în filiala sa Vicenza un program de doi ani de Master în Economie Internațională și Management de Afaceri. Acest program, care este predat în întregime în limba engleză, are ca scop pregătirea studenților postuniversitari în domenii precum economia internațională, managementul afacerilor internaționale și dreptul internațional.

Masterat în economie

University of Verona
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Verona

Departamentul de Economie al University of Verona oferă o diplomă de masterat în economie (MAGEC), program de doi ani de Master în economie, predat în întregime în limba engleză și a avut loc în Verona, unul dintre cele mai pline de viață și orașe vizitate din Italia.