Filter
Masterate
Italia Stresa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Stresa VB Italia 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Stressa VB este una dintre locul perfect pentru a merge să studieze artele și cultura. Ea are unele instituții de învățămînt de calitate, cum ar fi Istituto Professionale Statale Alberghiero. Mai mult decât atât, studiază și trăiesc în Stressa VB este, de asemenea, foarte rezonabil.

Caută Masterate in Stresa VB in Italia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Italia
Stresa
Tip de studiu
Ritm
ISTUD Business School

Master în Marketing Management ISTUD vă oferă o cale ambițioasă și interesantă pentru a intra în lumea de marketing, comunicare și digital. ... [+]

Master în Managementul Marketingului

Master în Marketing Management ISTUD vă oferă o cale ambițioasă și interesantă pentru a intra în lumea de marketing, comunicare și digital.

Master în Marketing Management este un curs specializat acreditat ASFOR destinat celor care vin de la diferite facultăți, își propun să-și îmbogățească cunoștințele, să-și dezvolte abilitățile operaționale experimentând cu situații concrete de lucru și să dobândească instrumente și tehnici care să le pregătească pentru a intra în companie și pentru pune bazele unei cariere strălucitoare și își realizează aspirațiile profesionale.

Numărul de Master în Marketing6 luni de formare cu normă întreagă în sala de clasă și lucrul la proiect3 până la 6 luni stagii în companie40 de companii partenere97% din plasament485 de studenți au absolvit dejacomandantul în 3 pași... [-]
Italia Stresa
Contactează şcoala
Italiană
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
ISTUD Business School

Masterul se naște din necesitatea de a crea o cunoaștere aprofundată și solidă a canalelor de distribuție și a pârghiilor lor operaționale legate de politicile de marketi ... [+]

Master în Marketing Retail

Masterul se naște din necesitatea de a crea o cunoaștere aprofundată și solidă a canalelor de distribuție și a pârghiilor lor operaționale legate de politicile de marketing și vânzări. Scopul este de a stabili o legătură puternică între tineri și companii care aparțin diferitelor segmente de produse, de la modă la lanțuri mari de comerț, pentru a susține o puternică expansiune în Italia și în lumea lanțurilor specializate, comerțului electronic și brandurilor care trebuie gestionați dinamica noilor distribuții.

Puterea Maestrului este de a vă oferi o pregătire intensă și practică pentru a intra imediat în companie care se ocupă cu cumpărarea și vânzarea, comerțul electronic, merchandisingul vizual, managementul exporturilor, managementul categoriilor, marketingul marketingului, marketingul comercial, analiza afacerilor.... [-]

Italia Stresa
Contactează şcoala
Italiană
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză