MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Siena Italia 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Caută Masterate în Statele Unite ale Siena in Italia 2020

rezultate găsite Filter

Master în Managementul Ingineriei

University of Siena
Campus La zi 2 ani Octombrie 2020 Italia Siena

MSC în Management de Inginerie oferă competențe de nivel înalt pentru modelare, optimizare, luare a deciziilor și managementul organizațiilor. Programul de studiu se axează pe economia și marketingul industrial, planificarea proceselor de inovare și managementul proiectelor.

Master în diplomație publică și culturală

University of Siena
Campus La zi 2 găsește juris doctor Octombrie 2020 Italia Siena

Bazat pe experiențele diferiților membri ai facultăților implicați și activi în diplomația culturală și în proiectele științifice, programul de masterat Diplomație publică și culturală este alcătuit din studenți cu medii variate, de la științe sociale la științe umane și își propune să îmbunătățească cunoștințele studenților în domeniul relațiilor internaționale și al cooperării.

Master în Studii Internaționale - Curriculum Studii Europene

University of Siena
Campus La zi 2 ani Octombrie 2020 Italia Siena

Programul de studii secundare (Laurea Magistrale) în Studii Internaționale (LM-52) oferă studenților cunoștințe interdisciplinare în domeniile dreptului, economiei, științei politice, sociologiei, istoriei și limbilor.

Master în finanțe

University of Siena
Campus La zi 2 ani Octombrie 2020 Italia Siena

Un program de doi ani de Master, predat pe deplin în limba engleză, conceput pentru studenții care doresc să îmbunătățească înțelegerea lor de analiză financiară într-un mediu foarte interactiv.

Master în economie - Curriculum Economics

University of Siena
Campus La zi 2 ani Octombrie 2020 Italia Siena

Master în economie este un program de doi ani absolvent, care are ca scop de a oferi un nivel avansat de educație în economie. Programul este construit pe patru cursuri de bază - matematică, microeconomie, macroeconomie și econometrie - pentru ca studenții să dobândească instrumente avansate de analiză economică și oferă o gamă largă de subiecte specializate în majoritatea domeniilor economiei moderne.

Master în Limba și Minte: Lingvistică și Studii Cognitive

University of Siena
Campus La zi 2 ani Octombrie 2020 Italia Siena

Programul de master în "Limbă și minte. Lingvistică și studii cognitive "este articulată în două curricule: Lingvistică și Cogniție; Filozofie și cunoaștere. Programul se concentrează, în ambele curricule, asupra studierii limbajului în perspectiva studiilor cognitive și a filozofiei limbajului și minții.

Maestru în chimie

University of Siena
Campus La zi 2 ani Octombrie 2020 Italia Siena

Master Chimie este un curs de nivel înalt de nivel înalt cu profesori de frunte din întreaga lume. Oferă oportunitatea educațională unică într-un mediu internațional student.