MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Rimini Italia 2019/2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Una dintre cele mai frumoase orase din Italia - Rimini este renumit pentru traditiile sale italiene, împreună cu o cultură bogată. Acest lucru îl face un loc perfect pentru a face o carieră și a obține o educație de înaltă calitate. Ea are instituții de învățământ distincte, cum ar fi Universitatea din Bologna.

Caută Masterate in Rimini in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în Studii de Modă

University of Bologna
Campus La zi 2 ani

Cel de-al doilea ciclu de ciclu de studii de modă - FAST - este un program inovator dezvoltat de University of Bologna și livrat în totalitate în limba engleză.

Maestru în Științe Cosmetice Avansate

University of Bologna
Campus La zi 2 ani

Advanced Cosmetic Sciences (ACS) formează chimiști care pot opera în cadrul companiilor cosmetice în proiectarea, producția, analiza și certificarea produselor cosmetice.

Master în Cultură Wellness: Sport, Sănătate și Turism

University of Bologna
Campus La zi 2 ani

Cursul "Cultura de sănătate: sport, sănătate și turism" este o diplomă de master profesional care pregătește profesioniști capabili să planifice, să promoveze și să gestioneze evenimente și activități în domeniile legate de cultura wellness și bunăstarea fizică și mentală a persoanei.

Master în Administrarea și Managementul Afacerilor: Managementul Serviciilor (SEM)

University of Bologna
Campus La zi 2 ani

Programul Internațional de Master în Administrarea Afacerilor și Management - Curriculum în Managementul Serviciilor este oferit la University of Bologna - Campus Rimini. Scopul său este de a dezvolta profiluri profesionale adaptate managementului de servicii atât în cadrul companiilor industriale, cât și al companiilor de servicii care operează pe piețele interne și internaționale.

Master în Economie Resurselor și Dezvoltare Durabilă

University of Bologna
Campus La zi 2 ani

RESD oferă o pregătire solidă în domeniul economiei de mediu, o înțelegere critică a economiei dezvoltării durabile și a interacțiunilor complexe dintre deciziile economice, forțele pieței, politicile guvernamentale și mediul.

Master în Economie și Management Turistic

University of Bologna
Campus La zi 2 ani

Programul pregătește manageri și profesioniști care sunt capabili să facă față provocărilor globale ale turismului contemporan: fiind, în același timp, motorul creșterii economice, factor-cheie al dezvoltării durabile și promotor al patrimoniului cultural.