MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Pavia Italia 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Pentru cei care sunt interesați în studierea într-o locație frumoasă, cu bun Pavia atmosfera socială este locul de a vizita. Ea are universități bune și diverse instituții de învățare. Unele dintre cele mai bune universități din Pavia sunt la Universitatea din Pavia și Università degli Studi di Pavia.

Caută Masterate in Pavia in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Programul post-licență în ingineria raselor

University of Pavia
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Italia Pavia

Durata cursului Master în Race Engineering este de un an și are un orar de 1500 de ore.

Program post-universitar în cooperare și dezvoltare

University of Pavia
Campus La zi 15 luni Octombrie 2019 Italia Pavia

Programul de masterat în cooperare și dezvoltare (Pavia, Italia) prezintă un program de 15 luni deschis studenților proveniți din diferite domenii culturale și universitare. Acesta prevede peste 500 de ore de cursuri și seminarii, cu accent special pe dezvoltarea incluzivă. Programul este cu normă întreagă și este predat pe deplin în limba engleză. În urma perioadei rezidențiale din Pavia, toți studenții efectuează un stagiu pe o durată minimă de 3 luni, care poate fi fie o experiență pe teren cu una dintre organizațiile partenere, fie o perioadă de cercetare într-o instituție internațională. Ca o îndeplinire parțială a cerințelor Master, elevii trebuie să scrie o teză legată de experiența lor de stagiu sau de o problemă de cercetare a interesului lor.

Master în Psihologie, Neuroștiințe și Științe Umane

University of Pavia
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Pavia

Gradul de Psihologie, Neuroștiințe și Științe Umaniste este un curs de Master de doi ani, coordonat de Departamentul de Științe Brainice și Comportamentale al University of Pavia (DBBS) și de Spațiul de Științe Cognitive, Sociale și Comportamentale al Universității Școala de Studii Avansate (IUSS).

Program post-licență în proiectarea și dezvoltarea dinamicii vehiculelor

University of Pavia
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Italia Pavia

Programul are ca scop instruirea profesioniștilor înalt calificați, cu un fundal solid în proiectarea dinamicii vehiculelor și capabili să opereze în toate fazele de proiectare și dezvoltare a vehiculului, de la simularea dinamică la testarea prototipului și a vehiculului de pre-producție.

Master în economie, finanțe și integrare internațională

University of Pavia
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Italia Pavia

Programul de Master (Laurea Magistralis) în economie, finanțe și integrare internațională (MEFI) este un curs postuniversitar deschis studenților italieni și străini cu scopul de a urmări studii avansate în domeniul economiei și finanțelor aplicate într-o perspectivă internațională.

Master în Politică Mondială și Relații Internaționale

University of Pavia
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Italia Pavia

Masterul (Laurea Magistralis) de doi ani în Politica mondială și relațiile internaționale este conceput pentru a vă ajuta să analizați problemele majore care decurg din aceste procese. Indiferent dacă vizează o carieră în servicii publice naționale sau internaționale, în organizații neguvernamentale sau în sectorul privat, aveți nevoie de o abordare multidisciplinară pentru a înțelege problemele-cheie.

Master în Afaceri Internaționale și Antreprenoriat

University of Pavia
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Pavia

Acest curs de 2 ani este un program intensiv, de zi cu program integral, predat în întregime în limba engleză și conceput pentru absolvenții care caută o calificare internațională în afaceri