MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Parma Italia 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Orașul brânză de Italia - Parma este cunoscut pentru arhitectura sa și bogat patrimoniu. Ea are unele dintre cele mai vechi universități din Italia, cum ar fi Universitatea din Parma. Prin urmare, oricine este interesat în obținerea o educație bună într-un loc tradițional trebuie să trăiască în Parma.

Caută Masterate in Parma in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în chimie industrială

University of Parma
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Gradul II de Chimie Industrială de la University of Parma curs teoretic și practic în care sunt abordate cele mai avansate aspecte ale industriei chimice.

Maestru în chimie

University of Parma
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Programul de masterat în chimie oferit de University of Parma oferă educație și formare cuprinzătoare axate pe cele mai moderne aspecte ale chimiei. Cursurile oferite variază de la sinteza clasică

Maestru în arhitectură

University of Parma
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Parma

Masteratul în arhitectură combină analiza teoretică aprofundată a unor subiecte pregătitoare pentru activitatea profesională cu o puternică reducere a aplicațiilor tehnice.

Master în Inginerie pentru Echipamente Industria Alimentară

University of Parma
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Parma

Master of Science în Ingineria Plantelor și Mașini Industria Alimentară este destinat ca obiective specifice:

Master în Inginerie Electronică

University of Parma
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Parma

Acest Master of Science în Inginerie Electronică își propune să producă absolvenți cu un nivel ridicat de specializare în diferite domenii. Scopul nostru este să vă ajutăm să înțelegeți cum să faceți lucrurile, să înțelegeți și să promovați inovația tehnologică.

Master în Inginerie Management

University of Parma
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Parma

Obiectivul cultural și profesional al cursului de licență în inginerie de management este de a crea profesioniști care sunt capabili să îndeplinească rolurile organizaționale și manageriale pentru care sunt necesare abilități tehnologice de bază.

Maestru în Ingineria Calculatoarelor

University of Parma
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Master of Science în Ingineria Calculatoare își propune să pregătească o figură profesională înaltă calificată, capabilă să lucreze în Tehnologiile Informației și Automatizării și în toate sectoarele de aplicații pe care le permit aceste tehnologii. În consecință, absolventul va fi capabil, cu pregătirea sa solidă, să facă față provocărilor unei piețe a forței de muncă care va oferi oportunități importante în urma inovației tehnologice a societății informaționale.

Master în Comerț și Marketing pentru Consumatori

University of Parma
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Parma

Cursul de masterat în comerț și marketing pentru consumatori a fost fondat în 2005. A fost primul master în marketing în Italia și a fost conceput pentru a oferi instruire specifică pentru dezvoltarea strategiilor de marketing și a politicilor comerciale ale companiilor de producție, vânzare cu amănuntul și servicii. Reiese din activitatea de cercetare de 50 de ani a Zonei de Marketing de la University of Parma , o cunoscută „școală de cercetare” în domeniul retailului, distribuției și managementului canalelor.

Master în știința și tehnologia alimentară

University of Parma
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Italia Parma

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a produce absolvenți care posedă cunoștințe de bază și practice bune în sectoarele principale ale științei și tehnologiei alimentelor.

Master în Administrarea Afacerilor

University of Parma
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Parma

Master în Administrarea Afacerilor (IT: Amministrazione e Direzione Aziendale), oferit de University of Parma , este un program de 2 ani care își propune să permită studenților să se angajeze în carieră administrativă și managerială în diferite domenii (audit, contabilitate, consultanță, fiscal, etc.).

Diplomă și master în studii europene avansate

Fondazione Collegio Europeo di Parma
Campus La zi 2 semestre Octombrie 2019 Italia Parma

Diploma și masterul universitar în studii europene avansate trebuie să fie un element fundamental pentru a-și spori competențele în domeniul dreptului, economiei și politicilor Uniunii Europene, astfel încât să ofere instrumente pentru construirea unei cariere internaționale. Programul său de studiu interdisciplinar și multilingv are ca obiectiv furnizarea de competențe specializate privind structura și funcționarea Uniunii Europene și politicile sale.