MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Padua Italia 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Acest oraș industrial și economic al Italiei este un oras inca natural frumos bine dezvoltat. Prin urmare, Padova este un loc bun pentru a trăi și de a câștiga bani. Mai mult decât atât, Padova are unele instituții de învățămînt bune, cum ar fi Universitatea din Padova.

Caută Masterate in Padua in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

de trei ani de studiu în planul de design creativ

Scuola Italiana Design (SID)
Campus La zi 3 ani Octombrie 2019 Italia Padua Croaţia Rovinj + 2 mai mult

Plan pe trei ani de studiu în design creativ prin Scuola Italiana Design a fost născut din cererea de companiile locale pentru profesioniștii care sunt specializați în design de produs.

de un an de master în design creativ

Scuola Italiana Design (SID)
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Italia Padua Croaţia Rovinj + 2 mai mult

Maestrul de un an în design creativ permite elevilor să experimenteze cu practica profesiei lor ca designeri produs creativ.

Executive Master în Managementul Personalului

MELIUSform Business School
Campus Part time 7 luni Octombrie 2019 Italia Rome Milan Padua + 2 mai mult

Masterul executiv MELIUSform din cadrul Departamentului de personal, acum în cea de-a 30-a ediție, a fost creat în scopul formării de specialiști HR capabili să funcționeze eficient în diferite domenii ale funcției Resurse Umane, atât în cadrul companiei, cât și în desfășurarea activităților consiliere.

Curs de masterat în fizica nucleară

Erasmus Mundus - JMD - Nuclear Physics
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Caen Italia Padua Catania Spania Seville Madrid Barcelona Salamanca + 8 mai mult

NuclPhys este un curs de doi ani Erasmus: Erasmus Mundus de masterat în domeniul fizicii nucleare. Acest curs se bazează pe expertiza unui consorțiu de universități spaniole (Sevilla, Autónoma de Madrid, Barcelona, ​​Complutense de Madrid și Salamanca), precum și universități din Caen Basse-Normandie, Padova și Catania.

Maestru în fizică

University of Padova
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Padua

Programul aprofundează cunoașterea elementelor de bază ale fizicii moderne (fizica atomică și moleculară, fizica solidă, fizica nucleară și a particulelor) și fizica teoretică (mecanica analitică, mecanica cuantică, metode matematice și numerice).

Master în Antreprenoriat și Inovare

University of Padova
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Padua

Acest program absolvent pregătește viitorii dezvoltatori de afaceri cu un spirit antreprenorial și o abordare deschisă prin achiziționarea de cunoștințe, competențe și cadre utile pentru a sprijini creșterea și creșterea firmelor care acționează în scenariul digital actual și lucrează într-un cadru global .

Master în Ingineria Mediului

University of Padova
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Padua

Cursul reprezintă absolvirea naturală a gradului I de ciclu în Ingineria Mediului, cu scopul de a pregăti un absolvent care, printr-o abordare multidisciplinară, care ia în considerare aspecte diferite, adică juridice, chimice și fizice, geologice și geotehnice, hidrologice și hidrologice, este capabil să proiecteze și să gestioneze soluții de inginerie cu impact minim asupra mediului social și fizic.

Master în economie și finanțe

University of Padova
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Padua

Masterul nostru de doi ani în economie și finanțe vizează dezvoltarea capacităților de înțelegere a fenomenelor economice și financiare, cunoștințe tehnice de specialitate pentru interpretarea și gestionarea problemelor financiare complexe și dezvoltarea și evaluarea politicilor publice.