MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Novara Italia 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Caută Masterate în Statele Unite ale Novara in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master European în translație Științe cosmetice și dermatologice ( EMOTION )

EMOTION
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Novara Germania Berlin Spania Elche Belgia Namur + 6 mai mult

EMOTION este de doi ani 120 ECTS, engleza-maestru predat un grad dublu axat pe farmaceutice și cosmetice R