Filter
Masterate
Italia Novara Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Novara Italia 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Caută Masterate în Statele Unite ale Novara in Italia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Italia
Novara
Tip de studiu
Ritm
EMOTION

EMOTION este de doi ani 120 ECTS, engleza-maestru predat un grad dublu axat pe farmaceutice și cosmetice R ... [+]

EMOTION este o diplomă comună Erasmus Mundus, cofinanțată de programul Erasmus al Uniunii Europene.

EMOTION este un master de 2 ani , ECTS , master în limba engleză, acordând un grad dublu axat pe R farmaceutic și cosmetic

Aceasta este oferită de Universitatea din Piemonte Orientale (UPO; Italia), Universitatea Miguel Hernández (UMH; Spania), Universitatea Namur (UNAMUR; Belgia) și Universitatea Humboldt (HU; Germania) printr-o colaborare cu Charité Universitätsmedizin Berlin . Fiecare dintre cele patru universități contribuie la domeniul său de excelență, cu expertiză complementară care acoperă principalele aspecte ale acestui domeniu interdisciplinar.... [-]

Italia Novara
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză