MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Milan Italia 2019/2020

Milano este centrul economic şi financiar al Italiei. Este de asemenea una dintre cele mai proeminente capitale a modei şi designului, câţiva dintre cei mai buni designeri din lume începându-şi cariera în Milano. Studenţii care urmează un Masterat în Milano se pot bucura în timpul liber de artă, cultură, muzică, teatru, cumpărături, dar pot explora de asemenea şi obiectivele istorice şi religioase din oraş. 

Programele de Masterat în Milano sunt foarte variate, cele mai populare fiind în domenii precum Afaceri, Design sau Modă. Studenţii care urmează un Masterat în Milano vor avea un plan de învăţământ care include, în general, cursuri, stagii şi teza de masterat. Multe dintre programele de Masterat în Milano durează cel puţin un an pentru studiile cu normă întreagă, dar studenţii pot alege şi să studieze cu jumătate de normă sau online.

Dacă doreşti să urmezi un Masterat în Milano, atunci aruncă o privire la opţiunile de mai jos. Fă următorul pas chiar azi!

rezultate găsite Filter

Master în Designul Culorilor

POLI.design
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Italia Milan

Maestru specializat în proiectarea și tehnologia culorilor, desfășurat în colaborare cu Associazione Italiana Colore, își propune să ofere instruiri avansate specialiștilor, pentru a le permite să înțeleagă și să gestioneze numeroasele probleme tehnologice și de design, adesea în multe domenii disciplinare, tipice tuturor acele sectoare profesionale și de cercetare în care utilizarea și gestionarea culorilor sunt esențiale.

Master în evoluția design-ului de modă

IFDA Italian Fashion & Design Academy
Campus La zi 10 luni Noiembrie 2019 Italia Milan

Designerul este inima sistemului de moda, dar nu mai este doar creativul care desena un desen si o culori: talentul pur si simplu nu mai este suficient in zilele noastre pentru ca designerul nu numai ca creeaza haine, dar si stiluri de viata.

Master FIFA - Maestru Internațional în Management, Drept și Științe Umane din Sport

CIES - International Centre for Sports Studies
Campus La zi 1 an Septembrie 2020 Elveţia Neuchâtel Regatul Unit Leicester Italia Milan + 4 mai mult

Organizat de CIES - Centrul Internațional pentru Studii în domeniul Sportului, în parteneriat cu trei universități, Universitatea De Montfort din Leicester (Anglia), Școala de Management SDA Bocconi din Milano (Italia) și Universitatea din Neuchâtel (Elveția), Maestrul FIFA în Management , Legea și Științele umaniste ale sportului au fost create pentru a promova educația de management în lumea sportivă.

Master în design de produs

RM Istituto Moda e Design Milano
Campus La zi 10 luni Februarie 2020 Italia Milan

Zece luni extraordinare. Zece designeri internaționale în sala de clasă, câte una pe lună, cu cifrele-cheie ale acestora. Zece oportunități unice de a învăța direct de protagoniști. Maestrul Raffles Milano. În cele din urmă cineva a gândit ea. Deoarece proiectele de design care par a avea toate acreditările, nu testul pieței merge? Există rețeta succesului? Răspunsul este: nu există rețete. Există talent, energie, seriozitatea proiectului. Există înțelegerea complexității lumii, și capacitatea de a se modela pe ea. Acolo tenacitatea, analiza și învățare.

Master în petrol, gaz și politică energetică

Moscow State Institute Of International Relations, MGIMO
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Rusia Odintsovo Italia Macerata Regatul Unit Saint Andrews Franţa Nancy Spania Marbella Milan Statele Unite ale Americii Monterey Paris Rome Reading Elveţia Geneva + 16 mai mult

Programul de masterat "Economia sectorului de petrol și gaze și problemele de politică energetică internațională" a fost lansat în 2007 de către MGIMO împreună cu o universitate italiană Univerità di Commerciale Luigi Bocconi, lider european recunoscut în domeniul educației economice și de afaceri și care colaborează în strânsă colaborare cu marile companii energetice mondiale.

Master în Contract, Revendicare și Întârziere în Lucrări de Construcții

Scuola Master Fratelli Presenti
Campus Online La zi 550 ore Contactează şcoala Italia Milan + 1 mai mult

Maestrul va oferi posibilitatea unei etape (550 de ore de lucru) într-o firmă renumită: mulți contractori generali mari, firme de inginerie și producători ne-au confirmat deja că suntem extrem de interesați să angajăm tehnicieni echipați cu setul de competențe oferă.

Master în Design vizual

RM Milan - International Fashion and Design School
Campus La zi 10 luni Noiembrie 2019 Italia Milan

De ce? În cazul în care geografia mondială este formată din recipiente intercomunicative, ce instrumente trebuie să fim siguri că mesajele noastre nu cad în calea drumului? Designul vizual este disciplina practicată de cei care dezvoltă fluxuri importante de informații și conținut. Fiecare semn este urmat de o reacție. Fiecare pas înainte este urmat de un comerț sau un schimb. Ceea ce este important este că ele sunt întotdeauna constructive, corecte și interesante.

Master în Managementul Colecțiilor de Modă

Accademia del Lusso
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Italia Milan

Cursul de Master în Managementul Colecțiilor de Modă vizează construirea unei figuri profesionale care are abilitățile strategice de a penetra aspectul de producție al afacerilor de modă și de lux și de a lucra în calitate de manager în domeniul produselor de bunuri de lux și sectoare de modă. Cursul oferă studenților nu numai o cunoaștere generală a diferitelor domenii implicate în afaceri, dar și abilități tehnice specifice în domeniul ...

Master în economie de mediu și alimentare (EFE)

University of Milan - Department of Environmental Science and Policy
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Milan

Gradul de Master în Economie de Mediu și Alimentație (EFE) este un program de înaltă calitate orientat la nivel internațional, conceput pentru a oferi studenților atât un fundal academic excelent și o atitudine practică. Gradul garantează o perspectivă promițătoare pentru o carieră profesională viitoare în domeniile provocatoare de astăzi ale economiei sustenabilității și ale managementului sistemului agroalimentar.

Master în istorie publică

Fondazione Giangiacomo Feltrinelli
Campus La zi 8 luni Noiembrie 2019 Italia Milan

Piața muncii culturale este caracterizată tot mai mult de o contaminare între discipline și o cerere de personalități profesionale cu abilități transversale. La nivelul I de master în istorie publică sunt dezvăluite instrumentele comerțului istoricului, sunt dobândite abilități pentru a face istoria într-o dimensiune de proiectare și pentru a reînnoi instrumentele narațiunii istorice, astfel încât trecutul este un stimul continuu de a participa la prezent și de a ne gândi la în viitor.

Master în Relații Internaționale

University of Milan - Department of International, Legal, Historical, and Political Studies
Campus La zi Part time 2 ani Octombrie 2019 Italia Milan + 1 mai mult

Programul de Master în Relații Internaționale (REL) vă oferă o educație avansată și cu înaltă calificare în discipline politice, juridice, economice și istorice dintr-o perspectivă globală.

Master în Managementul Ospitalității Internaționale

Up Level School of Management
Campus 136 ore Noiembrie 2019 Italia Naples Rome Milan + 1 mai mult

Programul de Master în Managementul Ospitalității la nivel Up este un curs profesional în cadrul industriei de management hotelier care permite studenților săi să obțină cunoștințele necesare pentru a îndeplini funcții de conducere.

Program post-licență în proiectarea și dezvoltarea dinamicii vehiculelor

University of Pavia
Campus La zi 1 an Septembrie 2019 Italia Pavia

Programul are ca scop instruirea profesioniștilor înalt calificați, cu un fundal solid în proiectarea dinamicii vehiculelor și capabili să opereze în toate fazele de proiectare și dezvoltare a vehiculului, de la simularea dinamică la testarea prototipului și a vehiculului de pre-producție.

Masterat în design interior

Scuola Politecnica di Design SPD
Campus La zi 15 luni Contactează şcoala Italia Milan

Identitate, confort, eficiență, funcționalitate și relaxați-vă sunt câteva din caracteristicile pe care fiecare design interior ar trebui să ia în considerare atunci când se efectuează un design interior. Interiorul unei case sau spațiu public trebuie să treacă de utilizator identitatea și ridica emotii. Maestru de Design Interior a concentrat programul său pe conceptul de proiect, organizarea spațiului, funcționalitate, lay-out și cursul disposição.O prioritizează transferul de informații cu privire la limba de materiale, iluminat, decor acasă, culori și integrarea componentelor tehnice.

Master Global Executive în Operațiuni și Managementul Lanțului de Aprovizionare (GEMOS)

MIP Politecnico di Milano School of Management
Campus Part time 12 luni Octombrie 2019 Italia Milan Franţa Nantes Reims Regatul Unit Edinburgh Spania Madrid China Guangzhou Barcelona Belgia Brussels + 12 mai mult

Master Executive Global în operațiuni și gestionarea lanțului de aprovizionare este un program de timp parțial de douăsprezece luni, predat în campus la două școli europene, MIP Politecnico di Milano din Milano, Italia și Școala de Afaceri EADA din Barcelona, Spania, cu o săptămână internațională specială în Universitatea Beijing Jiaotong din China.