MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Genoa Italia 2019/2020

Un masterat este un grad academic acordat persoanelor care denota cu succes un nivel ridicat de expertiză. Există două tipuri principale de masterat - predate și de cercetare.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Orașul Genova este renumit pentru educație de calitate în medicina, filosofie, arta, drept și teologie. Universitatea din Genova oferă o soluție loc la nevoile educaționale extinse ale elevilor care caută de grade în diverse domenii. Orașul se mândrește, de asemenea, de diverse instituții de cercetare, cum ar fi Institutul Italian de Tehnologie. Una dintre cele mai mari orașe ale Italiei. Genova este renumit pentru importanța sa administrative, împreună cu o cultură bogată. Acest lucru îl face un loc perfect pentru a face o carieră și a obține o educație de calitate. Acest loc are unele dintre cele mai bune universități, cum ar fi Universitatea din Genova.

Caută Masterate in Genoa in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master Erasmus Mundus în chimie, fizică-chimie și știința materialelor

Paris-Sud University
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Franţa Orsay Italia Genoa Polonia Poznań Portugalia Porto + 6 mai mult

Master Erasmus Mundus în Chimie, Chimie fizică și chimie, Paris-Sud University . Master SERP este limba engleză predată de doi ani program finanțat prin programul Erasmus al Comisiei Europene

Programul de Master în Tehnologie de Inginerie pentru Strategie și Securitate

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Genoa

STRATEGOS, Programul Internațional de Master în Tehnologia Ingineriei pentru Strategie și Securitate (MSC în Inginerie / Laurea Magistrale) pregătește tineri ingineri capabili să dezvolte modele, algoritmi

Master în Hidrografie și Oceanografie

University Of Genoa (Università Degli Studi Di Genova)
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Genoa

Acest curs își propune să antreneze experți care știu să combine aspectele profesionale și culturale ale hidrografiei și oceanografiei cu cele mai inovatoare tehnici de cercetare a mediului marin. Este singurul curs italian de master care pregătește experți în hidrografie și oceanografie într-un mediu internațional și se conformează standardelor recunoscute ale Comitetului internațional pentru standarde de competență, FIG / IHO / ICA Surveyor Hidrografic categoria A Curs.