MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Florence Italia 2019/2020

Florenţa este un oraş cu o istorie lungă şi fascinantă şi este momentan un centru al afacerilor şi al modei. El s-a transformat într-un oraş modern plin de cultură. Studenţii care urmează un Masterat în Florenţa se pot bucura de numeroase activităţi care le pot complementa experienţa educaţională postuniversitară, cum ar fi vizitarea muzeelor, a obiectivelor istorice şi religioase, galeriilor de artă, cinatul în restaurante cu mâncare fabuloasă şi cumpărăturile în magazine excelente.

Instituţiile academice de cea mai bună calitate din Florenţa oferă o varietate largă de programe de Masterat în Florenţa, care se potrivesc nevoilor şi intereselor oricărui student. Câteva dintre cele mai populare programe de Masterat în Florenţa sunt în domenii precum Modă, Afaceri, Comunicaţii, Turism, Studii Culturale, Finanţe şi multe altele. Cu un Masterat în Florenţa studenţii vor putea combina o educaţie excelentă cu stimularea culturală şi intelectuală. 

Află mai multe despre un Masterat în Florenţa accesând linkurile de mai jos. Poate vei găsi opţiunea care te va ajuta să îţi îndeplineşti visurile!

rezultate găsite Filter

Maestru în Arte Vizuale

Florence Classical Arts Academy
Campus La zi 2 ani Octombrie 2019 Italia Florence

Acest program este disponibil pentru artiștii profesioniști ruși practicieni în domeniu, cu scopul de a-și îmbunătăți mai mult nivelul tehnic și de a-și lărgi expertiza. Există burse parțiale și complete distribuite în funcție de concursul anual.

Masterat în managementul serviciilor muzeale

Palazzo Spinelli Group
Campus La zi 1500 ore Contactează şcoala Italia Florence

Punct de vedere istoric, în domeniul promovării patrimoniului cultural, managementul serviciilor suplimentare muzeu, deși a salutat ca o „inovație revoluționară“, este faptul că, mai mult decât altele, a avut dificultăți considerabile în a fi tradus într-un model de management capabil să găsească o echilibru între diferiții actori implicați.

Maeștri în conservarea și restaurarea artei

Palazzo Spinelli Group
Campus La zi 1500 ore Contactează şcoala Italia Florence

Acest Master își propune să pregătească solicitanții care intenționează să lucreze în sectorul patrimoniului cultural. Elevii vor avea ocazia să dezvolte o abordare pragmatică și practică a temelor legate de patrimoniul cultural, conservare și conservare printr-o serie de experiențe practice la locurile de restaurare și în laboratoare, combinate cu studiul direct al lucrărilor de artă și a sesiunilor practice de practică în întreprinderi și instituții .

Programul AMFA în bijuterii contemporane și ornamentul corpului

ALCHIMIA Contemporary Jewellery School
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Italia Florence

Programul MAI al Alchimiei se dezvoltă pe o perioadă de doi ani, cu scopul de a extinde și aprofunda cunoștințele și abilitățile studenților în designul bijuteriilor pe bază de studio. Programul este destinat să genereze o mai bună înțelegere critică în și a disciplinei, să consolideze abordările și pozițiile artistice individuale și să investigheze noi posibilități de marketing și promovare.

Master în Design și Management de Brand: Alimente, Vinuri și Turism

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus La zi 11 luni Februarie 2020 Italia Florence

De la tehnicile de branding la design-ul serviciilor, scopul cursului Master în Design și Management al Brandului: alimentația, vinul și turismul este de a ajuta studenții și tinerii profesioniști să-și dezvolte abilitățile de viitor Manageri ai industriei horeca, integrând vinul și turismul alimentar stilul de viață oferă. Cursul, organizat în Florența și Barcelona, oferă competențe transversale în designul serviciilor aplicate în domeniul ospitalității și turismului, cu un accent special pe alimentele din Barcelona și o explorare verticală a sectorului vitivinicol din Florența. Catalunya și Toscana și-au construit strategiile de branding pe valoarea teritorialității ca o cheie a caracterului distinctiv global. Datorită acestui Master, studenții au posibilitatea de a experimenta diferitele metodologii de branding și management de proiect pe care două dintre cele mai importante destinații turistice din Europa le utilizează cu succes.

Maestru în Managementul Artelor

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus La zi 11 luni Februarie 2020 Italia Florence

Ediția a 8-a - Cursul de master în Arte Management este un curs interdisciplinar de imersiune de 11 luni, care este cu adevărat prezentat de o formulă itinerantă unică. Planul de studiu are loc în trei locuri de prestigiu diferite, Florența, Roma și Veneția, pentru a angaja studenții într-un tur al artei contemporane, cu accent pe locurile de muncă ale viitorului.

Master în afaceri de modă

IED – Istituto Europeo di Design Florence
Campus La zi 10 luni Februarie 2020 Italia Florence

Ediția a 8-a - Master în moda de afaceri este proiectat pentru profesioniști și absolvenți care doresc să dobândească competențe de înalt nivel în noile tehnologii aplicate la moda de comunicare. Leaganul modă datorită evenimentelor Pitti, Florența este recunoscută în întreaga lume ca fiind centrul industriei modei italiene și a procesului său de producție în ansamblu, de la materia primă până la obiectul afișat de modă. Cursul integrează tehnologii avansate, tehnici tradiționale și meșteșuguri în favoarea produselor inovatoare și a serviciilor de comunicare. În plus, Sara Maino (Editorul senior al Vogue Italia) este coordonatorul științific al școlii. Oportunități de carieră - La sfârșitul Master, Fashion Business Manager poate lucra pentru evenimente de modă, relații publice, afaceri de modă, publicitate și birouri de presă. Elevii pot găsi un loc de muncă în calitate de expert în marcă, promotor de modă, expert în marketingul de modă, creator în publicitate și consultant pentru mass-media noi.

Master of Furniture Design

The Florence Institute of Design International
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Italia Florence

The Florence Institute of Design International
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Italia Florence

Maestru de design interior

The Florence Institute of Design International
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Italia Florence

Master în Laboratorul de Arhitectură Internațională

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School
Campus La zi 1 an Octombrie 2019 Italia Florence

Arhitectura de înaltă calitate conține întotdeauna o referință la arhitectura globală istorică și contemporană. Italia este cel mai bun loc pentru explorarea originii arhitecturii și, în același timp, observarea designului avangardist în noile lucrări ale unor arhitecți uimitori de clasă mondială.

Master International în planificarea și managementul proiectelor europene

Pixel
Campus La zi 5 luni Octombrie 2019 Italia Florence

Obiectivul de Master în Planificarea și Managementul European de Proiect este de a oferi participanților abilitățile de a lucra cu succes în domeniul cooperării internaționale, prin utilizarea de programe de finanțare europene.

Maestru în inovare afaceri (MBI)

University of Deusto: Deusto Business School
Campus Part time 9 luni

MBI este un Executive Master, predat în colaborare cu Cambridge judecător Business School și Orkestra (bască Institutul de competitivitate). Programul este unic în domeniul său, integrarea teorie și practică și consolidarea ideea de inovare prin acțiune. Acesta permite participanților să descopere noi oportunități de afaceri, spori dezvoltarea și punerea în aplicare a ideilor strategice, crearea unei culturi care încurajează inovația, facilitează integrarea R + D + I, dezvolta un proiect de inovare pentru compania lor și se transforme în lideri care pot conduce inovare în companiile lor. Cursul este format din 6 module intensive de o săptămână în diverse locații.