Filter
Masterate
Italia Cesena Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top în Statele Unite ale Cesena Italia 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Caută Masterate în Statele Unite ale Cesena in Italia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Italia
Cesena
Tip de studiu
Ritm
University of Bologna

Masteratul comun Erasmus Mundus (EMJMD) privind Psihologia Muncii, Organizațională și Personalului (WOP-P) este un curs de master ECTS 120 sprijinit de Comisia Europeană ... [+]

Masteratul comun Erasmus Mundus (EMJMD) privind Psihologia Muncii, Organizațională și Personalului (WOP-P) este un curs de master ECTS 120 sprijinit de Comisia Europeană prin programul Erasmus: Erasmus Mundus, care oferă o diplomă de studii postuniversitare. Obiectivul este de a contribui la calificarea profesioniștilor și cercetătorilor în disciplina Psihologia muncii, organizațională și de personal, subliniind o abordare și o perspectivă europeană.

5 motive pentru înscrierea în programul de studiiAcest program de gradul combină cursuri predate în limba engleză cu experiență cu principalii angajatori în domeniuVeți studia într-un mediu internațional cu studenți din întreaga lumeVeți putea petrece 6 luni într-o universitate europeană sau non-europeanăGradul dvs. va fi conferit și recunoscut de către 4 universități europeneVeți câștiga cunoștințe și competențe multidisciplinare care sunt din ce în ce mai importante pe piața munciiCerințele de admitere... [-]