MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Catanzaro Italia 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Catanzaro deține multe instituții care oferă învățământ în domeniile de artă și cultură. Acest hub cultural remarcabil este acasa, la multi artisti, cum ar fi Mimmo Rotella. Acesta oferă mediul educațional perfect liniștit pentru toți elevii.

Caută Masterate in Catanzaro in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Recity - European curs de master în comun în regenerare oraș

fisD consortium
Campus La zi Part time 2 - 5 ani Contactează şcoala Italia Catanzaro + 1 mai mult

proiectarea de regenerare oraș, urmărit cu o abordare holistică bazată pe îmbunătățirea competențelor necesare pentru a fi actori-cheie în cadrul avansat procesul de dezvoltare urbană durabilă și de reînnoire a beneficiarilor, în termeni de design, comunicare, construirea și management al orașului contemporan.