Filter
Masterate
Italia Catanzaro Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Catanzaro Italia 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Catanzaro deține multe instituții care oferă învățământ în domeniile de artă și cultură. Acest hub cultural remarcabil este acasa, la multi artisti, cum ar fi Mimmo Rotella. Acesta oferă mediul educațional perfect liniștit pentru toți elevii.

Caută Masterate in Catanzaro in Italia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Italia
Catanzaro
Tip de studiu
Ritm
fisD consortium

proiectarea de regenerare oraș, urmărit cu o abordare holistică bazată pe îmbunătățirea competențelor necesare pentru a fi actori-cheie în cadrul avansat procesul de dezv ... [+]

Creștere a populației, imigrația, urbanizarea necontrolată, poluarea, zonele mono-funcționale abandonate, patrimoniu amenințat, cer noi soluții care prezintă provocări monumentale în termeni de locuințe, transport, energie, mediu, sănătate și incluziunea socială. Ea devine esențial o regenerare a orașului. Aceasta este problema abordată în curs de master de clasă mondială pe nume reCity. Un curs creat pentru o nouă generație de profesioniști care doresc să proiecteze și să împărtășească idei inovatoare în sprijinul comunităților, părțile interesate și a liderilor politici față de orașe mai durabile. Focus a reCity, este proiectarea de regenerare oraș, urmărit cu o abordare holistică bazată pe îmbunătățirea competențelor necesare pentru a fi actori-cheie în cadrul avansat procesul de dezvoltare urbană durabilă și reînnoire, în termeni de design, comunicare, construirea și gestionarea beneficiarilor a orașului contemporan.... [-]

Italia Catanzaro
Contactează şcoala
La zi
Part time
2 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză