MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Catania Italia 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Universitățile de la Catania sunt din cele mai vechi timpuri, chiar înainte de secolul al 15-lea. Catania este superb la educație muzică și artele spectacolului. Universitatea din Catania este cea mai veche universitate din Sicilia. Scuola Superiore Catania oferă studii superioare în domeniul muzicii și studii artistice avansate.

Caută Masterate in Catania in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Curs de masterat în fizica nucleară

Erasmus Mundus - JMD - Nuclear Physics
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Caen Italia Padua Catania Spania Seville Madrid Barcelona Salamanca + 8 mai mult

NuclPhys este un curs de doi ani Erasmus: Erasmus Mundus de masterat în domeniul fizicii nucleare. Acest curs se bazează pe expertiza unui consorțiu de universități spaniole (Sevilla, Autónoma de Madrid, Barcelona, ​​Complutense de Madrid și Salamanca), precum și universități din Caen Basse-Normandie, Padova și Catania.