Filter
Masterate
Italia Catania Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Catania Italia 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Universitățile de la Catania sunt din cele mai vechi timpuri, chiar înainte de secolul al 15-lea. Catania este superb la educație muzică și artele spectacolului. Universitatea din Catania este cea mai veche universitate din Sicilia. Scuola Superiore Catania oferă studii superioare în domeniul muzicii și studii artistice avansate.

Caută Masterate in Catania in Italia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Italia
Catania
Tip de studiu
Ritm
Erasmus Mundus - JMD - Nuclear Physics

NuclPhys este un curs de doi ani Erasmus: Erasmus Mundus de masterat în domeniul fizicii nucleare. Acest curs se bazează pe expertiza unui consorțiu de universități spani ... [+]

Informatii generale

NucPhys este un curs de doi ani Erasmus: Erasmus Mundus de masterat în domeniul fizicii nucleare. Acest curs se bazează pe expertiza unui consorțiu de universități spaniole (Sevilla, Autónoma de Madrid, Barcelona, ​​Complutense de Madrid și Salamanca), precum și universități din Caen Basse-Normandie, Padova și Catania. Programul beneficiază în continuare de participarea partenerilor asociați: CERN: Organizația Europeană pentru Cercetare Nucleară (Geneva, Elveția), CNA: Centro Nacional de Aceleradores (Sevilia, Spania), CMAM: Centro de Microanalisis de Materiales (Madrid, Spania) CIEMAT: Centrul de Investigații în Energie, Mediu și Tecnologie (Madrid, Spania), CSIC: Consejo Superior de Investigaciones Científicas (Spania), INFN-LNL: Laboratori Nazionali di Legnaro (Legnaro, Italia), HGS-HIRe: Helmholtz Graduate School for Hadron și Institutul Național al Fizicii Nucleare (Catania, Italia) (include AOUP: Azienda Ospedaliero-Universitaria Policlinico di Nazionale di Fisica Nucleare (Catania, Italia) Catania), CNRS-In2p3-LPC: Centrul Național pentru Cercetare Științifică-Institutul Național pentru Fizică Nucléaire și Particule-Laborator de Fiziologie Corpusculaire (Caen, Franța), ENSICAEN: Ecole Nationale Su (UE-SUA), HVM: Spitalul Virgen Macarena (Sevilla, Spania), CETIR: Compania de Diagnostic Imagistic (Barcelona, ​​Spania), AAA: Aplicații Acceleratoare Avansate (CAEN, Franța), ARCHADE: Centrul de resurse avansate pentru tratamentul hepatitei cronice în Europa (Caen, Franța), INFN-LNF Laboratori Nazionali di Frascati (Barcelona, ​​Spania), NUCLEOPOLIS: (Roma, Italia), CAEN SpA și CAEN SyS Instrumente electronice, sisteme și soluții spectroscopice (Viareggio, LU, Italia).... [-]

Italia Padua Catania
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză