MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Bologna Italia 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Printre unul din orașele foarte vechi din Italia, Bologna a fost întotdeauna un loc foarte distins pentru a vizita și de a obține educație. Instituțiile de învățământ, cum ar fi Universitatea din Bolonga, lauda de facultate bine-educați și educație în arta medievală, muzică și cultură.

Caută Masterate in Bologna in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master Internațional în Cercetare Avansată în Criminologie (IMARC)

The International Master’s in Advanced Research in Criminology
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Rotterdam Belgia Ghent Regatul Unit Canterbury Italia Bologna + 6 mai mult

The International Master's in Advanced Research in Criminology (IMARC) este singurul program de 2 ani în domeniul criminologiei care se concentrează asupra trecerii frontierei, securității și justiției sociale. Programul comun este oferit de patru universități diferite din Europa.

Master în Advanced Spectroscopie în Chimie (Joint Erasmus Mundus)

University of Lille
Campus La zi 2 ani Septembrie 2019 Franţa Lille Germania Kitzscher Finlanda Helsinki Polonia Krąków Italia Bologna + 8 mai mult

Alăturați-vă unei rețele de 5 universități, 12 parteneri de cercetare și industriali, cu o puternică comunitate internațională de absolvenți! Rețeaua ASC urmărește pregătirea studenților pentru a deveni experți și a dezvolta abilități internaționale pentru carierele profesionale industriale în caracterizarea spectroscopică a materiei și / sau a doctoratului.

Maestru al politicii publice internaționale (mipp)

The Johns Hopkins University School of Advanced International Studies – SAIS Europe
Campus La zi 1 an Contactează şcoala Italia Bologna

MIPP este completat într-un an universitar. Acesta este conceput pentru profesioniști cu experiență care doresc să dezvolte abilități analitice avansate și de conducere. Elevii croitor cursuri lor să se concentreze pe domeniile de cea mai mare importanță pentru cariera lor. studenții MIPP reprezintă diverse sectoare de muncă și să aducă o experiență practică substanțială în discuțiile din clasă.

Executive Master în Marketing Web, Social Media

Sida Group Management Academy
Campus La zi 130 ore Contactează şcoala Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Comunicarea a cunoscut o evoluție importantă, trecând de media tradițională către noile suporturi digitale, de aceea utilizarea instrumentelor de comunicare online devine crucială pentru fiecare afacere din fiecare sector, produs sau dimensiune. Începând cu anul 2011, în colaborare cu companii și co-branding important, Sida Group organizează un curs Executive Master dedicat în întregime achiziției de abilități teoretice și practice, pentru a avea o operare eficientă și eficientă. Figura profesională pe care masterul intenționează să o formeze este Web Marketer și Digital Manager. Un profesionist care are cunoștințe despre fiecare instrument de comunicare online și este capabil să proceseze planuri integrate și Media Planning, gestionând proiecte de dezvoltare strategică pentru companie. O figură profesională cu capacități în marketing web, social media și design grafic a devenit crucială pentru a profita de oportunitățile rețelei prin identificarea de noi afaceri, administrarea comunicațiilor interne, monitorizarea furnizorilor ideali pentru companie și creșterea activelor companiei.

Master în programarea din față

Sida Group Management Academy
Campus La zi 198 ore Contactează şcoala Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Descoperă, învață, îmbunătățește, crește. Aplicații mobile și web "Crash course" este conceput pentru a atinge aceste obiective în decurs de două luni, concentrându-se pe un program complet și interesant fără a renunța la instruirea în profunzime. La sfârșitul cursului, participantul va putea să proiecteze, să dezvolte și să testeze aplicații web folosind cele mai moderne limbi de programare.

Master Executiv în Finanțe

Sida Group Management Academy
Campus La zi 144 ore Septembrie 2020 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Situația de criză s-a născut în lumea financiară și a afectat întreaga economie reală, combinând incertitudini și riscuri. Prin urmare, companiile sunt obligate să facă față. Într-un context caracterizat printr-o evoluție dinamică și neregulată, este esențial să se răspândească o „cultură organizațională” (în special în rândul IMM-urilor), orientată spre crearea proceselor de schimbare, în special în sistemele de programare și managementul afacerilor, pentru a permite companiilor să răspundă în mod adecvat la stimulente provenite din factorii externi. Deoarece antreprenorii au luat cele mai adecvate decizii cu privire la o înțelegere profundă a pieței locale în trecut, experiența și intuiția lor sunt suficiente pentru a garanta succesul și supraviețuirea unei organizații de astăzi. Acesta este motivul pentru care cursul de master conceput pentru a oferi participanților săi tehnici și metode practice, pentru a stabili într-o companie instrumente de control de gestionare, să conducă cu înțelepciune fiecare companie, independent de dimensiune.

Master în managementul final al deșeurilor și economie circulară

Sida Group Management Academy
Campus Part time 96 ore Februarie 2020 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Scopul principal al Maestrului deșeurilor

Master în TQM 4.0 - Managementul total al calității

Sida Group Management Academy
Campus La zi 140 ore Februarie 2020 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Masterul are ca scop formarea unei personalități profesionale care să dezvolte cunoștințe și abilități în domeniile legislației privind sistemele de management al calității, siguranței, mediului, energiei și informațiilor, împreună cu abilitățile de planificare. Din acest motiv, cifra profesională va fi introdusă în corporație ca nivel de conducere pentru a garanta clienților calitatea produsului / serviciului furnizat de companie.

Executive Master în sisteme de calitate și siguranța produselor agroalimentare

Sida Group Management Academy
Campus La zi Octombrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 4 mai mult

Master în sisteme de calitate și agroalimentare este un curs de specializare destinat celor care doresc să-și profesionalizeze și / sau să-și specializeze cunoștințele și abilitățile, operând într-un sector complex și în continuă evoluție, cum ar fi sectorul agroalimentar. Cursul de formare include participarea la modulele pregătitoare pentru examenele de calificare: "Auditorul / Lead Auditor al sistemelor de management al calității", "Auditor intern pentru siguranța alimentară ISO 22000" și "Curs pentru calificarea auditorului intern pentru standardele internaționale ale lanțurilor de distribuție. "

Executive Master în Management Hotel

Sida Group Management Academy
Campus Online Part time 96 ore Noiembrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 6 mai mult

Turismul este cu siguranță o zonă în progres puternic și continuu. Este cu adevărat important să dobândești abilități manageriale actualizate și să ai instrumentele potrivite și să fii competitiv. Pentru a interpreta această cerere a pieței și pentru a realiza o analiză a nevoilor, Sida Group organizează un Master Executive dedicat în întregime ospitalității prin abilități tehnice și practice dobândite, necesare pentru a fi pregătite și în conformitate cu contextul de astăzi. Maestrul își propune să antreneze o figură profesională pentru a deveni administrator de hotel. Și asigurați-vă că candidații știu să joace un rol important în cadrul unui hotel, capabil să adauge valoare companiei și nu este folosit pur și simplu pentru acoperirea rolurilor operaționale. Maestrul pregătește candidații pentru industrie.

Master Executiv în Organizarea Managementului Resurselor Umane, Dezvoltare

Sida Group Management Academy
Campus Online La zi 188 ore Noiembrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 6 mai mult

În ultimii ani, managementul resurselor umane a jucat un rol cheie în companii ca strategie de afaceri importantă. În consecință, managerii de resurse umane trebuie să aducă o contribuție în continuă creștere la deciziile de pe pozițiile lor de vârf. În conformitate cu abilitățile dobândite prin master, candidații vor fi parteneri strategici pentru companiile lor, oferind managementului de top soluții inovatoare pentru a face față problemelor importante. Mai mult, utilizarea sistemelor digitale în managementul companiei a devenit masivă și importantă: acesta este motivul pentru care managerii de astăzi trebuie să știe să folosească toate acele tehnologii noi care le permit să se ocupe de factori fundamentali, precum resursele umane, achizițiile și recrutarea.

Executive Master în Administrarea Personalului și Managementul Resurselor Umane

Sida Group Management Academy
Campus La zi Octombrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 4 mai mult

Executive Master în Administrarea și Managementul Personalului este un curs de instruire operațional și eficient, conceput cu intenția de a dobândi, prin experiența directă a celor care lucrează în domeniul resurselor umane, cunoștințele și abilitățile care pot fi petrecute la locul de muncă .

Master în Arte, Muzeologie și Curatoriu

University of Bologna
Campus La zi 2 ani

Curriculum-ul internațional al Maestrului de Arte, Muzeologie și Curatoriu are ca scop discutarea diferitelor metodologii în domeniul valorificării artelor, muzeologiei și curatoriilor într-o perspectivă internațională.

Maestru în inteligența artificială

University of Bologna
Campus La zi 2 ani

Master de doi ani în inteligența artificială oferă competențe solide și expertiză în domeniile fondatoare și aplicații inovatoare de inteligență artificială.

Maestru în fizică

University of Bologna
Campus La zi 2 ani

Master în fizică își propune să formeze studenții cu abilități în diferite domenii ale fizicii, bazate pe un solid stiintific interdisciplinar stiintific. Absolvenții în fizică sunt apreciați pentru atitudinea lor deschisă, multidisciplinară și capacitatea lor de a aplica abordarea științifică în analiza problemelor complexe.