Filter
Masterate
Italia Bari Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Bari Italia 2019/2020

Un master se referă la completarea unui program de studiu postuniversitar care îi pregătește pe studenți pentru dezvoltarea cunoștințelor lor legate de un anumit subiect sau pentru a avansa în carieră. Majoritatea masteratelor sunt oferite la universități publice sau private.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Bari, capitala provinciei Bari oferă servicii benefice pentru educație. Ea are o serie de universitati de prestigiu, și colegii care oferă standard de magnific de educație în diferite discipline.

Caută Masterate in Bari in Italia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Italia
Bari
Tip de studiu
Ritm
SESEF - Società Europea per i Servizi e la Formazione

Curriculum-ul fiecărui master se termină cu un stagiu de cel puțin 500 de ore (3 luni). Stagiile pot fi efectuate în Italia, pe întreg teritoriul național sau în străinăt ... [+]

Curriculum-ul fiecărui master se termină cu un stagiu de cel puțin 500 de ore (3 luni). Stagiile pot fi efectuate în Italia, pe întreg teritoriul național sau în străinătate.

Studentul va determina stagii direct, orientând printre companiile furnizate de școală sau de alte canale de căutare. Astfel, activarea etapei este timpul de Master în care studentul este cel mai activ.

În acest scop, SESEF stabilit pentru absolvenții săi instrumentele de gestionare a destinației de plasare, care constă din:ajuta studenții să identifice obiectivele lor profesionale în raport cu interesele și valorile lor;oferă o formare specifică clasă cu privire la tehnicile de stagii de cercetare, scrierea CV-ului profesional si scrisoarea de intentie, interviu de pregătire;oferă o listă detaliată a companiilor care oferă stagii.... [-]
Italia Bari
Contactează şcoala
Italiană
La zi
7 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză