MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Ancona Italia 2019/2020

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Dupa ce a obtinut diploma de licență, mulți studenți decid să crească experiența și educația lor prin urmărirea unui master. Un maestru poate dura aproximativ doi ani pentru a câștiga, și există programe sunt oferite în multe domenii diferite, astfel încât studenții să poată găsi un accent care lucrează pentru ei și obiectivele lor.

 

Italia, oficial Republica Italiană, este o republică parlamentară unitară în cadrul Uniunii Europene, situată în sudul Europei. La nord, se învecinează cu Franța, Elveția, Austria, Slovenia și-a lungul Alpi.

Ancona oferă oportunități educaționale impresionante în domeniile de fotografie, călătorii și turism, cultură și artă. Acest hub cultural este un favorit cu milioane de turiști și oferă costuri de trai scazut pentru cei care caută educație aici.

Caută Masterate in Ancona in Italia 2019/2020

rezultate găsite Filter

Executive Master în Marketing Web, Social Media

Sida Group Management Academy
Campus La zi 130 ore Contactează şcoala Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Comunicarea a cunoscut o evoluție importantă, trecând de media tradițională către noile suporturi digitale, de aceea utilizarea instrumentelor de comunicare online devine crucială pentru fiecare afacere din fiecare sector, produs sau dimensiune. Începând cu anul 2011, în colaborare cu companii și co-branding important, Sida Group organizează un curs Executive Master dedicat în întregime achiziției de abilități teoretice și practice, pentru a avea o operare eficientă și eficientă. Figura profesională pe care masterul intenționează să o formeze este Web Marketer și Digital Manager. Un profesionist care are cunoștințe despre fiecare instrument de comunicare online și este capabil să proceseze planuri integrate și Media Planning, gestionând proiecte de dezvoltare strategică pentru companie. O figură profesională cu capacități în marketing web, social media și design grafic a devenit crucială pentru a profita de oportunitățile rețelei prin identificarea de noi afaceri, administrarea comunicațiilor interne, monitorizarea furnizorilor ideali pentru companie și creșterea activelor companiei.

Master în programarea din față

Sida Group Management Academy
Campus La zi 198 ore Contactează şcoala Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Descoperă, învață, îmbunătățește, crește. Aplicații mobile și web "Crash course" este conceput pentru a atinge aceste obiective în decurs de două luni, concentrându-se pe un program complet și interesant fără a renunța la instruirea în profunzime. La sfârșitul cursului, participantul va putea să proiecteze, să dezvolte și să testeze aplicații web folosind cele mai moderne limbi de programare.

Master Executiv în Finanțe

Sida Group Management Academy
Campus La zi 144 ore Septembrie 2020 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Situația de criză s-a născut în lumea financiară și a afectat întreaga economie reală, combinând incertitudini și riscuri. Prin urmare, companiile sunt obligate să facă față. Într-un context caracterizat printr-o evoluție dinamică și neregulată, este esențial să se răspândească o „cultură organizațională” (în special în rândul IMM-urilor), orientată spre crearea proceselor de schimbare, în special în sistemele de programare și managementul afacerilor, pentru a permite companiilor să răspundă în mod adecvat la stimulente provenite din factorii externi. Deoarece antreprenorii au luat cele mai adecvate decizii cu privire la o înțelegere profundă a pieței locale în trecut, experiența și intuiția lor sunt suficiente pentru a garanta succesul și supraviețuirea unei organizații de astăzi. Acesta este motivul pentru care cursul de master conceput pentru a oferi participanților săi tehnici și metode practice, pentru a stabili într-o companie instrumente de control de gestionare, să conducă cu înțelepciune fiecare companie, independent de dimensiune.

Master în Inovație Dezvoltator de Afaceri (Fare Affari în Cina)

Sida Group Management Academy
Campus La zi 256 ore Contactează şcoala Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Într-o fază storica vine quella attuale, nu investească nell'innovazione e nella ricerca di nuovi sbocchi comerciali porta necessariamente perdurare dello stato di crisi economica. Risulta quindi necesara afrontare i mercati esteri con serietà e concretezza.

Master în Managementul Inovării

Sida Group Management Academy
Campus La zi 252 ore Contactează şcoala Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

L'obiettivo del percorso è quello de acompaniamento de rivoluzione del ruolo dell'Innovation Manager în risposta ai cambiamenti del Mercato, attivo non solo în alcuni momenti della fase di creazione del valore (ideazione e lancio nuovo prodotto / servizio) ma parte integrante dell'intero sistema aziendale. Managerul de Inovație este un agent esențial în gestionarea proceselor și atitudinilor în materie de conducere strategică și de conducere.

Executive Master în sisteme de calitate și siguranța produselor agroalimentare

Sida Group Management Academy
Campus La zi Octombrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 4 mai mult

Master în sisteme de calitate și agroalimentare este un curs de specializare destinat celor care doresc să-și profesionalizeze și / sau să-și specializeze cunoștințele și abilitățile, operând într-un sector complex și în continuă evoluție, cum ar fi sectorul agroalimentar. Cursul de formare include participarea la modulele pregătitoare pentru examenele de calificare: "Auditorul / Lead Auditor al sistemelor de management al calității", "Auditor intern pentru siguranța alimentară ISO 22000" și "Curs pentru calificarea auditorului intern pentru standardele internaționale ale lanțurilor de distribuție. "

Executive Master în Managementul evenimentelor

Sida Group Management Academy
Campus Part time 96 ore Octombrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 5 mai mult

Evenimentul a devenit instrumentele inovatoare ca strategie modernă pentru marketing experiențial și comunicare integrată în toate organizațiile, inclusiv entități private, profit și non-profit sau entități publice. Industria MICE - S-a înființat industria de întâlniri, stimulente, conferințe și expoziții.

Executive Master în Management Hotel

Sida Group Management Academy
Campus Online Part time 96 ore Noiembrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 6 mai mult

Turismul este cu siguranță o zonă în progres puternic și continuu. Este cu adevărat important să dobândești abilități manageriale actualizate și să ai instrumentele potrivite și să fii competitiv. Pentru a interpreta această cerere a pieței și pentru a realiza o analiză a nevoilor, Sida Group organizează un Master Executive dedicat în întregime ospitalității prin abilități tehnice și practice dobândite, necesare pentru a fi pregătite și în conformitate cu contextul de astăzi. Maestrul își propune să antreneze o figură profesională pentru a deveni administrator de hotel. Și asigurați-vă că candidații știu să joace un rol important în cadrul unui hotel, capabil să adauge valoare companiei și nu este folosit pur și simplu pentru acoperirea rolurilor operaționale. Maestrul pregătește candidații pentru industrie.

Master Executiv în Organizarea Managementului Resurselor Umane, Dezvoltare

Sida Group Management Academy
Campus Online La zi 188 ore Noiembrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 6 mai mult

În ultimii ani, managementul resurselor umane a jucat un rol cheie în companii ca strategie de afaceri importantă. În consecință, managerii de resurse umane trebuie să aducă o contribuție în continuă creștere la deciziile de pe pozițiile lor de vârf. În conformitate cu abilitățile dobândite prin master, candidații vor fi parteneri strategici pentru companiile lor, oferind managementului de top soluții inovatoare pentru a face față problemelor importante. Mai mult, utilizarea sistemelor digitale în managementul companiei a devenit masivă și importantă: acesta este motivul pentru care managerii de astăzi trebuie să știe să folosească toate acele tehnologii noi care le permit să se ocupe de factori fundamentali, precum resursele umane, achizițiile și recrutarea.

Executive Master în Administrarea Personalului și Managementul Resurselor Umane

Sida Group Management Academy
Campus La zi Octombrie 2019 Italia Ancona Bologna Rome Naples Verona Milan + 4 mai mult

Executive Master în Administrarea și Managementul Personalului este un curs de instruire operațional și eficient, conceput cu intenția de a dobândi, prin experiența directă a celor care lucrează în domeniul resurselor umane, cunoștințele și abilitățile care pot fi petrecute la locul de muncă .