Filter
Masterate
Italia Altavilla Vicentina Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Altavilla Vicentina Italia 2019/2020

Studiile de master la nivel implica studiu de specialitate într-un domeniu de cercetare sau o zonă de practică profesională. Câștigul salarial o diplomă de master demonstrează un nivel ridicat de cunoaștere a subiectului. Câștigul salarial o diplomă de master poate dura de la un an la trei sau patru ani. Înainte de a putea absolvi, de obicei, trebuie să scrie și să apere o teză, un document lung, care este punctul culminant al dumneavoastră de cercetare specializate.

Un Master este un program academic la nivel de absolvent, care durează aproximativ doi ani după o diplomă de licență pentru a primi. Master sunt oferite în multe specialități diferite, și în funcție de școală, acestea pot fi, de asemenea, oferite online sau în persoană. Câștigul salarial un Master poate duce la creșterea oportunităților de angajare pentru absolvenți.

 

 

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Frumosul oraș de Altavilla Vicentina este cunoscut ca un loc de vacanță perfectă. Cu toate acestea, nu mulți oameni sunt conștienți de faptul că acest loc are unele instituții de învățămînt bune, cum ar fi Fundația Cuoa Centro Universitario di Organizzazione Aziendale și Universita 'Degli Studi di Padova-Filologia Slava. Aceste universitati sunt cunoscute pentru educație de înaltă calitate și au un departament de mare studii de afaceri.

Caută Masterate in Altavilla Vicentina in Italia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Italia
Altavilla Vicentina
Tip de studiu
Ritm
University of Parma

Obiectivul cultural și profesional al cursului de licență în inginerie de management este de a crea profesioniști care sunt capabili să îndeplinească rolurile organizațio ... [+]

Tip: Curs de diplomăDurata: 3 aniClasa: L-9 - Clasa de grade în Inginerie IndustrialăCredite: 180Acces: gratuit (Este necesar un test de orientare neselectiv)

Obiectivul cultural și profesional al cursului de licență în inginerie de management este de a crea profesioniști care sunt capabili să îndeplinească rolurile organizaționale și manageriale pentru care sunt necesare abilități tehnologice de bază.

Profilul cultural este caracterizat printr-o mentalitate interdisciplinară, flexibilă și sistemică: funcțiile pe care inginerul de conducere trebuie să le îndeplinească se referă la monitorizarea proceselor de inovare și de schimbare care caracterizează sistemele de afaceri în componentele lor fizice într-o măsură din ce în ce mai semnificativă , organizationala si informationala.... [-]

Italia Parma
Contactează şcoala
Italiană
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Parma

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a produce absolvenți care posedă cunoștințe de bază și practice bune în sectoarele principale al ... [+]

Tip: Curs de gradul I de cicluClasa de absolvire: L-26Durata: 3 aniCredite: 180Acces: Limitat: cu înscriere în ordinea cronologică finală

Cursul de studii în știința și tehnologia alimentară este conceput pentru a produce absolvenți care posedă cunoștințe de bază și practice bune în sectoarele principale ale științei și tehnologiei alimentelor. Absolvenții vor dobândi competențe operaționale pentru rolurile profesionale tehnice și manageriale și activități de susținere în controlul procesării și producției de alimente în industrii, laboratoare și servicii din sectorul producției alimentare.

La sfârșitul cursului, absolvenții în știința și tehnologia alimentară vor dobândi:... [-]

Italia Parma
Septembrie 2019
Engleză,Italiană
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză