Program de Masterat în Istorie in Italia

Vezi Programe de Masterat în Istorie in Italia 2019

Istorie

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Istoria poate implica studierea unui popor, culturi sau țări anume, dar poate implica adesea și prezentarea generală a tendințelor principale. Studenții la istorie trebuie adesea să desfășoare activități de cercetare legate de anumit subiect.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Istorie in Italia 2019

Citește Mai Mult

Programul de masterat în știință și tehnologie pentru conservarea patrimoniului cultural

Sapienza University of Rome
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Rome

[+]

Programul de masterat în știință și tehnologie pentru conservarea patrimoniului cultural tratează experți în arheometrie și științe de conservare. Programul oferă studenților cu abilități de specialitate în caracterizarea multianalitică a unei game largi de materiale legate de arheologie și patrimoniul cultural, metode științifice și tehnologii avansate în studiul conservării.

6 ECTS în domeniul științelor umaniste și economice (de exemplu, muzeologia, istoria restaurării și tehnicile de producție artistică și legislația patrimoniului cultural)

Cerința minimă în limba engleză este nivelul B2 (IELTS).

[-]

Master în Conservarea Artei Contemporane - Master di I Livello

IED – Istituto Europeo di Design Como
Campus Cu normă întreagă 1 an March 2019 Italia Como

Problema conservării artei contemporane este în centrul dezbaterilor și dezacordurilor. Diversitatea și originalitatea materialelor folosite, efemeritatea și perisabilitatea unor lucrări de artă, folosirea noilor media și, nu în ultimul rând, imaterialul unor performanțe și întâmplări fac ca acest domeniu să devină un teren continuu și rapid în evoluție, în care pregătiți specialiști bine pregătiți să se ocupe de acest patrimoniu larg și inestimabil lipsesc cu siguranță. Pornind de aici și din particularitățile fiecărui campus, Accademia di Belle Arti Aldo Galli a semnat un parteneriat care propune un proiect ambițios de învățământ superior. Oportunități de carieră - Specialistul în conservarea artei contemporane poate funcționa fie în conservare, fie în restaurare, oferindu-și cunoștințe teoretice și practice legate în mod specific de vremurile contemporane. Sectoarele de ocupare a forței de muncă includ galerii, muzee publice și private, instituții publice de conservare și amenajare a teritoriului, organizarea expozițiilor și a transporturilor artistice, laboratoare de studii și analize, departamente universitare de istorie a artei, companii de restaurare și conservare. Titlul titlului - Cursul este recunoscut de MIUR (Ministerul Educației, Universității și Cercetării) ca un Master Academic de nivel I de credit evaluat la 60 de credite care să permită elevilor să progreseze mai departe în studiile lor în Italia sau în străinătate. [+]

ACEASTA CURS IN HELD ÎN LIMBA ENGLEZA.

Problema conservării artei contemporane este în centrul dezbaterilor și dezacordurilor. Diversitatea și originalitatea materialelor folosite, efemeritatea și perisabilitatea unor lucrări de artă, folosirea noilor media și, nu în ultimul rând, imaterialul unor performanțe și întâmplări fac ca acest domeniu să devină un teren continuu și rapid în evoluție, în care pregătiți specialiști bine pregătiți să se ocupe de acest patrimoniu larg și inestimabil lipsesc cu siguranță.

Pornind de aici și din particularitățile fiecărui campus, Accademia di Belle Arti Aldo Galli a semnat un parteneriat care propune un proiect ambițios de învățământ superior.... [-]


Master în istorie și studii orientale: culturi globale

University of Bologna
Campus Cu normă întreagă 2 anii October 2019 Italia Bologna

Curriculumul culturilor globale este destinat să fie o abordare radical nouă a științelor umaniste. Elevii sunt invitați să analizeze critic "șocul global" care ne modelează viețile și societățile și să abandoneze abordările și metodologiile tradiționale eurocentrice și centrate pe stat. [+]

Curriculumul culturilor globale este destinat să fie o abordare radical nouă a științelor umaniste. Elevii sunt invitați să analizeze critic "șocul global" care ne modelează viețile și societățile și să abandoneze abordările și metodologiile tradiționale eurocentrice și centrate pe stat. Hibridizarea între metodele și domeniile de cercetare, experimentarea de noi forme de interacțiune între cadre universitare și studenți și accentul puternic pe conexiunile trans-culturale și transnaționale sunt elemente esențiale pentru o nouă perspectivă critică în studiul discursului academic trecut și prezent.

Descriere

În conformitate cu domeniile de cercetare precum istoria mondială și globală și studiile post-coloniale, Culturile Globale oferă o perspectivă globală asupra umanistelor. "Global" nu este doar un sinonim al "lumii", o dihotomie a trecutului și prezentului, sau limită cercetarea noastră la o anumită scară geografică. Mai degrabă, termenul cuprinde sisteme și procese de deplasare și dezorientare a naționalismului eurocentric și metodologic încă dominant în discursul academic contemporan.... [-]