Program de Masterat în Istorie in China

Vezi Studii de Masterat în Istorie in China 2018/2019

Istorie

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Istoria implică o examinare atentă a oamenilor, culturii, evenimentelor, societăților și modelor din trecut. Deși poate fi conectată cu aproape orice alt subiect, istoria este strâns legată de politică, economie, psihologie și alte studii sociale.

China dorește să promoveze dezvoltarea de universități de primă clasă. China 's economie este deja din lume ' e al doilea cel mai mare și este în continuă creștere. Experimentarea cultura și înțelegerea creșterea pieței va impulsiona cariera ta.

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Istorie in China 2018/2019

Citește Mai Mult

Maestru în istorie și patrimoniu studii

University of Saint Joseph
Campus Cu normă întreagă August 2019 China Hefei

"Istorie și Patrimoniu" poate fi definit ca o zonă de studii interdisciplinare. Aceasta implică cercetare și predare în domeniul Istorie, Istoria Artei și Patrimoniului. În acest program elevii vor învăța despre [+]

"Istorie și Patrimoniu" poate fi definit ca o zonă de studii interdisciplinare. Aceasta implică cercetare și predare în domeniul Istorie, Istoria Artei și Patrimoniului. În acest program elevii vor învăța despre contextele specifice istorice și culturale, a patrimoniului și identitatea referitoare nu numai de Macau (a declarat Patrimoniului Mondial UNESCO în 2005), dar și din Pearl River Delta regiune, precum și a Sud și Asia de Est la mare. Această legătură istorică între toate țările implicate este motivul de studiu și investigare a acestui program. Conservare, de studiu și de gestionare a patrimoniului natural al Macao, în special, și de Sud și Asia de Est, în general, poate fi apoi considerate ca caracteristicile de expertiza ale acestui program. ... [-]