Program de Masterat în Istorie in China

Vezi Studii de Masterat în Istorie in China 2019

Istorie

O diplomă de masterat este oferită studenților care au completat un program de studiu la nivel postuniversitar într-un domeniu specific de studiu sau de practică profesională, demonstrând în același timp un nivel ridicat de măiestrie în timpul procesului.

Istoria poate implica studierea unui popor, culturi sau țări anume, dar poate implica adesea și prezentarea generală a tendințelor principale. Studenții la istorie trebuie adesea să desfășoare activități de cercetare legate de anumit subiect.

China dorește să promoveze dezvoltarea de universități de primă clasă. China 's economie este deja din lume ' e al doilea cel mai mare și este în continuă creștere. Experimentarea cultura și înțelegerea creșterea pieței va impulsiona cariera ta.

Programe de Masterat Cei Mai Buni în Istorie in China 2019

Citește Mai Mult

Maestru în istorie și patrimoniu studii

University of Saint Joseph
Campus Cu normă întreagă August 2019 China Hefei

"Istorie și Patrimoniu" poate fi definit ca o zonă de studii interdisciplinare. Aceasta implică cercetare și predare în domeniul Istorie, Istoria Artei și Patrimoniului. În acest program elevii vor învăța despre [+]

"Istorie și Patrimoniu" poate fi definit ca o zonă de studii interdisciplinare. Aceasta implică cercetare și predare în domeniul Istorie, Istoria Artei și Patrimoniului. În acest program elevii vor învăța despre contextele specifice istorice și culturale, a patrimoniului și identitatea referitoare nu numai de Macau (a declarat Patrimoniului Mondial UNESCO în 2005), dar și din Pearl River Delta regiune, precum și a Sud și Asia de Est la mare. Această legătură istorică între toate țările implicate este motivul de studiu și investigare a acestui program. Conservare, de studiu și de gestionare a patrimoniului natural al Macao, în special, și de Sud și Asia de Est, în general, poate fi apoi considerate ca caracteristicile de expertiza ale acestui program. ... [-]