MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Reykjavik Islanda 2019/2020

Mulţi studenţi au ales să îşi urmeze studiile postuniversitare în uimitorul oraş Reykjavik din Islanda. Reykjavik este oraşul cafenelelor călduroase şi confortabile, al mâncării excelente, al nenumăratelor muzee şi galerii şi al piscinelor biotermale. În afara oraşului Reykjavik există nenumărate oportunităţi pentru aventuri în aer liber. Studenţii care aleg să urmeze un Masterat în Reykjavik se vor putea bucura de acest oraş dinamic şi de tot ceea ce el are de oferit.

Programele de Masterat în Reykjavik sunt considerate de înaltă calitate de către standardele internaţionale. Cu facilităţi ultra moderne şi cu un cadru didactic format din experţi, studenţii care aleg un Masterat în Reykjavik vor obţine o diplomă care îi va ajuta să devină profesionişti în domeniul ales. Câteva din programele de Masterat în Reykjavik din care studenţii pot alege sunt specializate în discipline precum Inginerie, Drept, Energie, Medicină, Finanţe, Informatică, Matematică, Afaceri şi multe altele. Studenţii au de asemenea oportunitatea de a alege între a studia cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

Află mai multe despre un Masterat în Reykjavik din opţiunile de mai jos şi poate vei găsi programul educaţional perfect pentru tine!

rezultate găsite Filter

NAIP: Maestru european în muzică

Iceland University of the Arts
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Islanda Reykjavík

Masterul muzicii pentru audiențe noi și practici inovatoare oferă viitorilor muzicieni profesioniști cunoștințele și abilitățile necesare pentru a deveni practicanți flexibili din punct de vedere artistic capabili să se adapteze la o gamă largă de contexte societale.