MASTERSTUDIES.RO

Programe de Masterat de Top in Westfjords Islanda 2019/2020

Un masterat reprezintă primul nivel de cursuri postuniveristare și poate fi urmat după obținerea unei diplome de licență. Terminarea unui masterat necesită de obicei doi ani de studiu cu normă întreagă, care se ridică la 36 până la 54 de credite semestriale.  

Câștigul salarial un Master necesită doi ani de învățământ, după câștigarea unui Bachelor. Acest grad avansat poate ajuta pe elevi să își atingă obiectivele educaționale și profesionale, în calitate de rigorile programului de ajutor studenților tren un master în abilitățile și cunoștințele de care au nevoie să aterizeze cariera visurilor lor.

 

Islanda oficial Republica Islanda, este o țară insulă nordică situată la confluența a Atlanticului de Nord și Oceanul Arctic, pe Ridge Mid-Atlantic.

Westfjords este peninsula situat în nord-vestul Islandei culcat pe strâmtoarea Danemarca. Este renumit pentru sale grele ninge, care este cunoscut pentru a acoperi drumurile de mai multe luni din an.

Caută Masterate in Westfjords în Islanda 2019/2020

rezultate găsite Filter

Master în comunitățile de coastă și dezvoltarea regională

University Centre of the Westfjords
Campus La zi 18 - 24 luni Contactează şcoala Islanda Ísafjörður

Comunitățile de coastă și dezvoltarea regională este un program internațional, multidisciplinar de masterat privind dezvoltarea zonelor rurale și îndepărtate în trecut și în viitor.

Masterat în Management de coastă și marine

University Centre of the Westfjords
Campus La zi Part time 18 - 24 luni Contactează şcoala Islanda Ísafjörður + 1 mai mult

Master în coastă și gestionarea resurselor marine este un program de gestionare a resurselor trans-disciplinare care se concentrează pe probleme de coastă și marine și trage în principal ...