Filter
Masterate
Irlanda Sligo Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Sligo Irlanda 2019/2020

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Irlanda implementat în ultimul timp o lege, care mandate toți elevii din învățământul universitar pentru a aplica pentru împrumuturi guvernamentale pentru a le permite să realizeze visele lor mai mari academice. Limba oficială în primul rând este irlandez, de asemenea, cunoscut sub numele irlandez Gaelic, dar engleza (a doua limbă oficială) este utilizat pe scară mai largă. Capitala națională este Dublin. Irlanda este renumit pentru celebrarea Ziua Sfântului Patrick (17 martie) peste tot în lume.

Unul din orașele cele mai populate din Irlanda, Silgo, este cunoscut pentru avansarea în tehnologiile emergente și a spiritului antreprenorial.Acest oraș are unele dintre cele mai bune de IT și universități bazate pe tehnologie și instituții de învățământ, cum ar fi Institutul de Tehnologie din Sligo și St Angela 's College, Sligo

Caută Masterate in Sligo în Irlanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Institute of Technology Sligo

Sectorul timpurie al Irlandei are un viitor dinamic, interesant și provocator. Este nevoie de lideri eficienți și încrezători în domeniile practicii, politicii, advocacy, ... [+]

Sectorul timpurie al Irlandei are un viitor dinamic, interesant și provocator. Este nevoie de lideri eficienți și încrezători în domeniile practicii, politicii, advocacy, reglementării, educației și dezvoltării profesionale.

Ai ceea ce este nevoie să fii unul dintre acei lideri? Doriți să vă dezvoltați abilitățile și capacitățile de leadership și advocacy în moduri care să reflecte și să construiască capacitatea sectorului timpuriu? Doriți să faceți parte dintr-o comunitate de practică care va influența și va conduce sectorul viitorului timpuriu în viitor?

În cazul în care răspunsul la aceste întrebări este da și aveți o diplomă de diplomă în ECCE sau o disciplină înrudită și aveți o experiență de cel puțin doi ani care lucrează în sectorul primii ani sau într-un domeniu conex la terminarea programului post-absolvent, atunci Institutul de Tehnologie Sligo are programul de nivel 9 care vă va ajuta să vă îndepliniți aceste ambiții.... [-]

Irlanda Sligo
Septembrie 2019
Engleză
La zi
2 ani
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză