Filter
Masterate
Irlanda Limerick Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Limerick Irlanda 2019/2020

Un masterat vă oferă posibilitatea de a continua, fie înțelegerea dumneavoastră de o anumită întrebare sau decolare într-un mod complet diferit folosind abilitatile pe care le au câștigat de gradul dumneavoastră de licență anterior.

Un maestru, care are unul până la doi ani de școlarizare pentru a primi, poate ajuta pe elevi să îmbunătățească abilitățile lor profesionale și de a dobândi cunoștințe în domeniul ales. Această îmbunătățire a abilităților și a cunoștințelor ar putea duce la o carieră de înaltă calificare, cu posibilități de avansare.

 

Irlanda este o insula de nord-vest a Europei continentale. Acesta este insula treilea cel mai mare din Europa și insula XX-cea mai mare de pe Pamant. La est ei este mai mare insula a Marii Britanii, de care este separat de Marea Irlandei.

Orașul Limerick este renumit pentru o populație bun de studenți care se desfășoară postuniversitar și doctori în științe umaniste și arte. UL Universitatea din Limerick este unul dintre cele mai bune universități din Irlanda.

Caută Masterate in Limerick în Irlanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Mary Immaculate College

Cursul este oferit cu trei opțiuni pentru livrare; în campus, amestecat sau complet on-line. Cursul are drept scop experiență Profesorilor de Limba Engleza si a altor pro ... [+]

Cursul este oferit cu trei opțiuni pentru livrare; în campus, amestecat sau complet on-line. Cursul are drept scop experiență Profesorilor de Limba Engleza si a altor profesionisti de limba engleza. Accentul principal este cu privire la utilizarea și predarea limbii engleze într-un context global. Acest lucru se concentreze va aborda o nevoie internationala pentru dezvoltare profesională, în special în rândul profesorilor de limba engleza. MA / doctorat Structurată în Lingvistică Aplicată își propune să ofere un curs de bază largă de studiu în descrierea limbajului (sisteme lingvistice: gramatica, Lexis și fonologie), teorii de lingvistică aplicată, teorii de a doua limbi, cadre pentru studiul discursului, precum și abilități de cercetare de specialitate pentru analiza empirică a limbii în context. De obicei, cursul va rula mai mult de trei semestre. Semestre 1 și 2 module vor implica predate (cursuri și activități). Semestrul 3 va fi dedicat scrierea unei disertații. Cele trei semestre pot fi luate back-to-back într-un an calendaristic, folosind perioada de vară pentru modulul de disertație (sep.-aug.). Alternativ, cursul poate fi preluat un an și jumătate. Opțiuni de part-time sunt, de asemenea, disponibile. Fiecare semestru este structurată în 12 de săptămâni sau unități în care sunt luate trei module. Fiecare modul va implica evaluarea în curs de desfășurare. Acest lucru poate implica un amestec de sarcini, cum ar fi concursuri, discuții, eseuri, prezentări orale etc. Pentru acei elevi care optează pentru formatele de livrare amestecate și on-line, evaluările vor avea opțiuni online pentru finalizare. ... [-]

Irlanda Limerick
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
12 - 24 luni
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză