Filter
Masterate
Irlanda Athlone Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Programe de Masterat de Top in Athlone Irlanda 2019/2020

Un masterat poate fi urmat după ce studenții finalizează un program de studii universitare. Pentru a obține o diplomă de masterat trebuie de obicei să completezi 12 până la 18 cursuri de colegiu care implică adesea finalizarea testelor cuprinzătoate și/sau a tezei de disertație.

Câștigul salarial un grad avansat, cum ar fi un Master oferă posibilitatea de a mări setul de calificare și, eventual, a îmbunătăți șansele de angajare în același timp. Programele de master pot fi oferite online sau part-time, astfel încât studenții să poată continua studiile într-un mod care este convenabil pentru ei.

 

Irlanda este o insula de nord-vest a Europei continentale. Acesta este insula treilea cel mai mare din Europa și insula XX-cea mai mare de pe Pamant. La est ei este mai mare insula a Marii Britanii, de care este separat de Marea Irlandei.

Athlone este frumosul oraș de lângă un râu, și este unul din orașele techno din Irlanda. Athlone are unele dintre cele mai bune universități bazate pe tehnologie din Irlanda. Athlone Institute of Technology este bine cunoscut pentru sistemul său de top educație de clasă.

Caută Masterate in Athlone în Irlanda 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

rezultate găsite

Studii
Locație
Irlanda
Athlone
Tip de studiu
Ritm
Athlone Institute of Technology

Acest program full-time este structurat pentru a permite participanților să dezvolte competențe avansate de bază cheie în afaceri și de a construi pe specializări obținut ... [+]

Acest program full-time este structurat pentru a permite participanților să dezvolte competențe avansate de bază cheie în afaceri și de a construi pe specializări obținute deja la onoruri Bachelor of Business (sau discipline conexe) la nivel. Curriculum-ul oferă o bogăție și varietate de învățare, care se va asigura că elevul dezvoltă și demonstrează o serie de cunoștințe și abilități la nivel înalt în domenii precum cercetarea, gândire strategică și de învățare reflexivă, stabilind astfel bazele unei cariere de afaceri de succes, așa cum precum și pentru a continua dezvoltarea academică și profesională.

Absolvenții sunt de așteptat să aibă:... [-]

Irlanda Athlone
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză