MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Master în Interpretare muzicală în Singapore 2020

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

Absolvenții din muzica au rula în ocupațiile de succes într-o varietate de setări de performanță din orchestre simfonice importante, pentru benzile navale premier, pe Broadway și operă. Multe urmări absolvent de grade de performanță de la alte școli de muzică de conducere.

Singapore (新加坡) este un oraș-stat din Asia de Sud-Est. Fondat ca o colonie britanică de comercializare in 1819, de la proclamarea independenței a devenit unul din lume "țările cele mai prospere s și se mândrește cu lumea 's cel mai aglomerat port. Singapore are șase universități din țară și sunt în general bine-privit și atrage schimb de studenți din întreaga lume.

Diplome de Master Cei Mai Buni în Interpretare muzicală în Singapore 2020

1 Rezultate din Interpretare muzicală, Singapore Filter

Performanța MMus

SOAS University of London
Regatul Unit, Londra + 1 Mai mult
Cursuri Executive
28 Sep 2020
<
La zi
<
Part time
30 Jun 2020
Engleză
Campus

Acest program este conceput pentru studenții care doresc să se specializeze în performanță în timp ce studiază pentru o diplomă academică. Studenții au ocazia unică de a dezvo ...

Citeste mai mult