$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Diplome de Masterat în Instruirea personalului privat

După ce a obținut o diplomă de licență, unii absolvenți continuă să-și continue studiile prin programe de masterat. Cu o diplomă de masterat, elevii devin mai specializați decât înainte și dobândesc o înțelegere mai aprofundată a temelor alese. Ca atare, multe diplome de master conduc la perspective de locuri de muncă mai bine plătite. Ce este un master în formarea personalu… Citeste mai mult

După ce a obținut o diplomă de licență, unii absolvenți continuă să-și continue studiile prin programe de masterat. Cu o diplomă de masterat, elevii devin mai specializați decât înainte și dobândesc o înțelegere mai aprofundată a temelor alese. Ca atare, multe diplome de master conduc la perspective de locuri de muncă mai bine plătite.

Ce este un master în formarea personalului privat? Multe întreprinderi, în special în industria ospitalității și a serviciilor, necesită o instruire specifică pentru fiecare membru al personalului. Elevii care urmează un masterat în formarea personalului privat învață cum să efectueze o astfel de instruire. Cursurile pot include servicii, managementul afacerilor și chiar stagii la fața locului. Unele programe cer studenților să completeze o teză de absolvire. Programele pot dura între 14 luni și doi ani, în funcție de numărul de ore pe care un student îl ocupă de fiecare dată.

Absolvenții cu un masterat în formarea personalului privat pot dobândi aptitudini manageriale excelente care îi impresionează pe angajatori. Mai mult, acești absolvenți au în mod obișnuit abilități de comunicare impecabile și un talent pentru organizarea informațiilor.

Deoarece multe universități diferite oferă aceste diplome de masterat, nu există costuri forfetare pentru un master în formarea personalului privat. Elevii plătesc rate diferite în funcție de instituție și de cetățenia elevului. Este important ca studenții potențiali să verifice cu alegerea universității pentru a determina costurile potențiale.

Firmele mari pot angaja persoane cu un masterat în formarea personalului privat pentru a deveni instructori, a crea și a supraveghea programele de formare cu normă întreagă. Alți absolvenți cu acest grad preferă să devină consultanți pe care companiile mai mici le revin pentru a-și revizui programele de formare într-un timp scurt. Mulți absolvenți cu un masterat în personalul privat de formare profesională în industria ospitalității și de servicii. Cu toate acestea, există, de asemenea, nevoie de tehnologie, de călătorie și alte sectoare.

Elevii pot câștiga un masterat în formarea personalului privat de aproape oriunde. Ele pot alege din programe online, universități locale sau colegii din întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
NHL Stenden University of Applied Sciences
Leeuwarden, Ţările de Jos

Dacă sunteți de serviciu, minte, critică și curioasă și aveți întotdeauna interesul clientului în minte, acest masterat este perfect pentru tine. Este o rampă de lansare pentr ... +

Dacă sunteți de serviciu, minte, critică și curioasă și aveți întotdeauna interesul clientului în minte, acest masterat este perfect pentru tine. Este o rampă de lansare pentru o carieră de succes și dinamică în industria ospitalității din ce în ce mai schimbătoare. -
Masterat
Normă întreagă
Frecvență redusă
14 - 26 luni
Engleză
Sept 2022
Campus