Filter
Masterate
Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Compară Studii Postuniversitare în Inginerie audio

O diplomă de master este adesea privită ca un intermediar între studiile universitare și obiectivele doctorale sau profesionale. Aceste programe avansate variază foarte mult în ceea ce privește conținutul și caracterul, deoarece acestea sunt disponibile într-o multitudine de discipline.

Ce este un Master în Ingineria Audio? Tehnica audio este cel mai bine înțeleasă ca studiul structurilor clădirilor pentru a genera sau a interacționa cu sunetul. Programele care se încadrează în această categorie pot merge cu mai multe nume, în funcție de concentrarea lor specifică. Un MM în Tehnologie Muzică, MSc în Inginerie Audio și MA în Tehnologie Audio ar putea necesita toate realizări similare de la elevi. Cu toate acestea, unele programe se concentrează pe elementele de afaceri sau practice ale domeniului, explorând subiecte precum inovațiile audio sau performanțele ingineriei în timp ce alții își limitează cercetările în mare măsură la teme academice sau teoretice, cum ar fi proiectarea instrumentului și teoria semnalelor. Elevii ar fi bine deserviți pentru a investiga pe deplin curriculum-ul de bază al fiecărui program înaintea aplicării.

Cunoașterea ingineriei audio ar putea permite studenților să-și construiască propriile instrumente și să creeze muzică unică. Abilitățile practice de editare și manipulare ar putea ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea muzicii altora. Achiziționarea unui masterat ar putea deschide, de asemenea, oportunități de studii doctorale.

Datorită faptului că există diferențe semnificative între subiectele diferitelor programe, predarea scade. Studenții potențiali ar trebui să contacteze instituția sau să investigheze materialul promoțional și educațional online pentru o cifră exactă.

O posibilă cale de carieră pentru absolvenții unui astfel de program este aceea de a rămâne în mediul academic. Programele de doctorat în inginerie determină de multe ori o diplomă de master într-un domeniu conex ca o condiție prealabilă. În calitatea lor profesională, absolvenții ar putea să se producă prin difuzarea de echipamente de sunet în timpul unei emisiuni live sau altfel de editare după o înregistrare. Cei care dețin o diplomă de master în acest domeniu, cu adăugarea unui certificat de învățământ recunoscut de autoritățile locale, ar putea găsi, de asemenea, un loc de muncă ca educator.

Instituții reputate pentru inginerie audio există în întreaga lume. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Inginerie audio

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Programul de absolvenți de arte audio este conceput pentru a oferi combinația necesară de pregătire practică și studiu teoretic pentru a vă pregăti pentru o carieră în pa ... [+]

Masterate în Inginerie audio.

Poate că ți-a plăcut majoritatea ca pe un școală, dar experiența ta în comisia de concerte sau în radioul campusului a fost ceea ce te-ai scos din pat în fiecare zi. Poate că există o carieră pentru tine în afaceri de muzică, studioul de înregistrare sau de televiziune sau radio. Luați în considerare programul de masterat al artelor audio de la Universitatea Syracuse . Cu un picior în Școala Newhouse și celălalt în Colegiul de Arte Vizuale și Spectacole , artele audio reprezintă o explorare la nivel de master de 14 luni a lumii audio și a activității muzicii.

Care este obiectivul programului?

Programul de absolvenți de arte audio este conceput pentru a oferi combinația necesară de pregătire practică și studiu teoretic pentru a vă pregăti pentru o carieră în patru domenii interesante. În timp ce încheiați acest curriculum cu 36 de credite, puteți alege să vă concentrați pe:... [-]

Statele Unite ale Americii Syracuse
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză