MASTERSTUDIES

Vezi Programe de Masterat în Inginerie minieră Part time în Canada 2021

O diplomă de master 's este un grad academic de studii postuniversitare. Unul trebuie să aibă deja o diplomă de licență de a aplica pentru un program de master 's. Cele mai multe de master 's program de gradul va cer elevilor să completeze un maestru ' s teză sau lucrare de cercetare.

Cu o preocupare din ce în ce mai mare pentru poluare din cauza procesului de extracție a mineralelor, mai mulți ingineri și studenți se concentrează asupra dezvoltării unor practici miniere mai sigure. În consecință, studiul ingineriei miniere poate fi considerat o practică de adoptare a științei și a tehnologiei pentru a dezvolta procese miniere mai eficiente și mai durabile.

Canadienii o mare importanță pe învățare, și-au dezvoltat un sistem de învățământ de prim rang, cu standarde ridicate. Nu numai Canada oferă un mediu sigur, curat, dar a fost constant pe locul ca fiind unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a trăi în ceea ce privește calitatea vieții de ONU.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Inginerie minieră Cu jumătate de normă în Canada 2021

2 Rezultate din Inginerie minieră, Canada Filter

Maestru de Științe Aplicate în Ingineria Minieră

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Masterat
May 2021
<
Normă întreagă
<
2 ani
31 Ian 2021
Engleză
Campus

Masterul în științe aplicate este un grad de cercetare care necesită o teză. Studenții se pot specializa în oricare dintre următoarele domenii: probleme sociale în minerit, in ...

Citeste mai mult

Maestru de Inginerie în Inginerie Minieră

University of British Columbia - Faculty of Applied Science
Masterat
Sept 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
12&nbsp;-&nbsp;18 luni
01 Feb 2021
Engleză
Campus

Alăturați-vă comunității academice a uneia dintre cele mai importante școli miniere din lume. Suntem una dintre puținele școli miniere din Canada cu facilități și expertiză în ...

Citeste mai mult