MASTERSTUDIES

Vezi Masterate în Inginerie minieră Part time în Africa 2021

Beneficiile de un master extinde dincolo de îmbunătățirea potențialul de câștig. Acestea vă pot oferi cu abilități personale și profesionale pentru a accelera dezvoltarea ta. Ele sunt, de asemenea, o oportunitate de a te diferenția de colegii dvs., dintre care mulți vor avea calificări A-nivel și de licență similare.

O punte de legătură între disciplinele științei și tehnologiei, ingineria minieră poate fi văzută ca studiul proceselor utilizate în extracția mineralelor Pământului; prin urmare, inginerii actuali sau viitorii studenți interesați de geologie pot considera studiul ingineriei miniere atât fascinant, cât și potențial lucrativ.

Multe programe din Africa au loc într-un mediu cultural și fizic foarte neobișnuit decât majoritatea studenților sunt familiarizați cu, în vremurile bune. Vino să știți pentru a se adapta la aceste condiții de viață este o parte din distracție și provocarea de a trai acolo. Provocarea este intelectuală, emoțională și fizică.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Studii Postuniversitare în Inginerie minieră Part time în Africa 2021

2 Rezultate din Inginerie minieră, Africa Filter

Master of Sustainable Mining (Research)

University of Johannesburg
Masterat
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Scopul calificării: Acest program are ca scop dezvoltarea unui intelectual cu abilități avansate în aplicarea tehnologiilor de inginerie fundamentale sau a principiilor interd ...

Citeste mai mult

Ministerul Ingineriei Miniere

Botswana International University Of Science And Technology
Masterat
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Programul oferă o bază fermă, prin cercetare, în concepte de bază și avansate și metode moderne de inginerie minieră.

Citeste mai mult